Mano Gargždai



„Sligo Rovers“: „Rungtynėse su „Banga“ laukia rimti iššūkiai“

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi FK „Banga“ nuotrauka Asociatyvi FK „Banga“ nuotrauka

Šio vakaro rungtynėms su svečiais iš Airijos „Sligo Rovers“ besiruošiantys „Bangos“ žaidėjai, kaip ir jų priešininkai, tikisi sunkios ir atkaklios kovos.

 

„Šios rungtynės – pirmosios naujajame sezone, tad iš jų tikimės nemažai. Gera sezono pradžia suteikia pasitikėjimo savimi, kuris reikalingas norint pasiekti gerų rezultatų“ , – trečiadienį miesto stadione vykusioje spaudos konferencijoje teigė „Sligo Rovers“ vyriausiasis treneris John Coleman.

Airių komandos treneris teigė nematantis jokio savo komandos pranašumo prieš „Bangą“. „Savo miesto stadione taip pat žaidžiame ant dirbtinės dangos, taigi žaidimo sąlygos bus panašios. Analizavome „Bangos“ žaidimą ir planuojame daug dėmesio skirti gynybai“ , – teigė jis.

Būdamas „Shamrock Rovers“ komandos sudėtyje savo jėgas Lietuvoje jau išbandęs airių žaidėjas Aaron Greene teigė, jog atvyko nugalėti.  „Man jau yra tekę žaisti su „Ekranu“, tad žinau, kad žaisdami su lietuviais lengvos pergalės tikėtis negalime“ ,– pasakojo „Sligo Rovers“ vidurio puolėjas.

Pirmąsias šio sezono rungtynes UEFA lygoje žaisiantis „Bangos“ gynėjas Karolis Urbaitis pasakojo taip pat nesitikintis lengvo žaidimo, tačiau parodė, jog fanų palaikymas komandai tikrai svarbus. „Tikiuosi pilno stadiono žiūrovų“ , – teigė jis.  Futbolininkas taip pat teigė, jog komanda, pradėdama naują sezoną UEFA lygoje, jaučiasi labiau subrendusi nei prieš trejus metus, kai debiutavo šioje Europos lygoje.

 „Bangos“ treneris Maksim Tishchenko užsiminė, kad rimtas traumas patyrė Mantas Gudauskas bei Andrey Verbetchi, tačiau yra ir mažiau traumuotų žaidėjų. Vis dėlto, treneris pabrėžė, kad artėjant rungtynėms su airiais svarbu sutelkti dėmesį į stipriąsias komandos puses. „Traumos bus antrame plane“, sakė jis. M. Tishchenko teigimu, didelę svarbą psichologinei žaidėjų savijautai turėjo ir laimėtos draugiškos rungtynės su „Tauru“.

Airių komandos „Sligo Rovers“ rungtynės su Gargždų „Banga“ Gargždų miesto stadione įvyks jau šįvakar, 18 val.

 

Galerijoje - Margaritos Mizaraitės nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 238 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,