Mano Gargždai



Gargždų sportininkai – Lietuvos čempionai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Net 3 sporto šakų atstovai bei jų treneriai pergalėmis pradžiugino ne tik Gargždus, bet ir visą Klaipėdos rajoną. Lietuvos čempionų titulai pelnyti graikų-romėnų imtynių, sambo bei uždarų patalpų paplūdimio tinklinio varžybose.

 

„Džiugu stebėti tendenciją, kad vis daugiau rajono jaunuolių atsitraukia nuo telefonų ir kompiuterių ekranų bei savo laisvalaikį skiria sportui. Žinoma, smagu ne tik tai, kad vaikai laiką leidžia aktyviai, bet ir pasiekia pergalių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą visoje Lietuvoje. Nuoširdžiai sveikinu trenerius, gebančius rasti bendrą kalbą su jaunimu, juos profesionaliai treniruoti ir padėti jiems siekti rezultatų, bei sportininkus, kurie demonstruoja išskirtinai puikius rezultatus. Tikiu, kad pergalės įkvėps dar daugiau mokinių sportuoti ir atstovauti mūsų kraštui“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Mero padėkos raštai įteikti Klaipėdos rajono sporto centro auklėtiniams:

  • Juliui Gikarui – Lietuvos U15 graikų-romėnų imtynių čempionui svorio kategorijoje iki 85 kg (Gargždų „Minijos“ progimnazija);
  • Audrai Norvilaitei – Lietuvos moterų sambo čempionei svorio kategorijoje iki 80 kg (Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija);
  • Austėjai Vyšniauskaitei ir Rusnei Lukauskaitei – 2022/2023 m. Lietuvos uždarų patalpų jaunučių mergaičių U14 paplūdimio tinklinio čempionėms (Gargždų „Minijos“ progimnazija).

Taip pat už nuoširdų darbą, gerą sportininkų paruošimą ir už ugdytinių pasiektus aukštus rezultatus padėkota ir graikų-romėnų imtynių trenerei Kornelijai Zaicevaitei, sambo treneriui Jonui Tilvikui, tinklinio trenerei Jolantai Žukauskienei.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 153 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,