Mano Gargždai



Valymo robotas užtikrins Jūsų namuose spindinčius langus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Visi norime turėti švarius namus. Siekiame, kad gyvenamoje aplinkoje nebūtų dulkių, grindys visada spindėtų švara, visos kriauklės visuomet baltos, klozetai švarūs, durų rankenos kiekvieną savaitę nuvalytos. O kaip dėl langų? Ar jų nepamirštate reguliariai valyti? Ar žinote kokia nauda turėti juos švarius namuose? Tai – ne tik daugiau šviesos Jūsų gyvenamame būste, bet ir malonumas pro juos žiūrėti tiek į ryte tekančią saulę, lyjantį lietų ar vis praskrendančius paukščius.

 

O dabar įsivaizduokite, kad Jums langų valyti niekada nebereikia ir nebereikės. Tikriausiai jeigu tokį faktą pasakytumėte savo močiutei ar mamai ji pagūžčiotų pečiais, bet jauni žmonės puikiai gyvena ir nevalydami langų. Kur slypi paslaptis? Tai – valymo robotas, kuris gali nuvalyti visus, bet kokio dydžio ir formos langus. Kažin, ar gali būti geriau, kai toks sunkus ir reguliarus darbas nukrenta Jums nuo pečių. Nebereikės ir pirkti brangių langų valymo priemonių ar kito tipo prietaisų.

 

Dovanos idėja – langų valymo robotas

Valymo robotas tarnaus Jums tikrai ne vienerius metus. Šitą paslaptį galite išduoti ir savo močiutei, ir mamytei, ir tetai ar bendradarbiams. O dar geriau būtų, jeigu tokį pritaisą šiems žmonėms padovanotumėte. Tuomet nebekils jiems klausimų, kaip ir kur galima šį stebuklus darantį prietaisą įsigyti.

Rekomenduojame net negaišti ir taip brangaus laiko važinėjant po begales parduotuvių ar prekybos centrus ieškant, kur parduodami valymo robotai. Juos be jokio vargo galite įsigyti internetinėje parduotuvėje. Praeis vos kelios dienos kol prietaisas bus pristatytas ir valymo robotas jau galės džiuginti savo darbu tiek ir Jus, jei nuspręsite daugiau patys nebevalyti langų ir šį darbą patikėti išmaniam prietaisui, tiek ir Jums brangius bei mylimus žmones, kurių buitį galite palengvinti padovanodami modernų bei šiuolaikišką langų valymo alternatyvą.

 

Nepamirškite tinkamai nuvalyti ir palangių

Valant langus dažnai lieka pamirštos palangės. Nors langų valymo robotas šio darbo ir neatlieka, bet jų priežiūra nėra sudėtinga. Plastikinėms palangėms valyti naudokite šluostę arba paviršiaus nebraižančią kempinę ir juos sudrėkinkite šilto vandens bei muilo mišiniu su šlakeliu plovimo skysčio. Viskas. Perbraukite palangę, visus kampelius ir palangė bus švari.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,