Mano Gargždai



„Linksmosios šeimų diskgolfo varžybos“ subūrė ir patyrusius, ir pirmą kartą diską laikiusius dalyvius (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Sekmadienį jau 2-ąjį kartą Gargždų diskgolfo klubas kartu su Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centru organizavo „Linksmąsias šeimų diskgolfo varžybas“.

 

Patyrusių grupėje čempionais tapo Ainius Kon ir Raimondas Kontrimai, 2-ąją vietą užėmė Andrej Vedenejev kartu su seneliu, 3-iają Laimonas Kondrotas kartu su sūnumi Dominyku.

Naujokų grupėje nugalėjo Denis Vedenejev kartu su tėčiu, kuris pirmą kartą rankose laikė diską, bet valdė jį taip pat gerai, kaip ir sūnus. 2-ąją vietą užėmė Andrius ir Herkus Nakrevičiai, o 3-iąją vieta džiaugėsi Egidijus ir Kajus Griciai.

SVEIKINAME NUGALĖTOJUS IR PRIZININKUS!

Už puikius prizus dėkojame mūsų rėmėjams: „Drakono dažasvydis Gargždai“, kavinei „Minė“; kavinei „Amam Bistro“. Už informacijos sklaidą ačiū sakome Klaipėdos rajono laikraščiui „Banga“ ir naujienų portalui „Mano Gargždai“.

Šios varžybos taip pat yra projekto „Būk fiziškai aktyvus-rinkis diskgolfą“ dalis, kurį finansuoja Klaipėdos rajono savivaldybė.

Linksmosios šeimų diskgolfo varžybos pamažu tampa nuostabia tradicija, kurioje daug fizinio aktyvumo, šeimų bendrystės, gryno oro, geros nuotaikos, o svarbiausia – auga nauja nuostabi fiziškai aktyvių ir diskgolfą mylinčių žmonių karta.

AČIŪ VISIEMS UŽ DRAUGYSTĘ IR GERA LAIKĄ KARTU!

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 290 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,