Mano Gargždai



Futbolas karaliauja ne visuose Gargždų baruose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kol vieni futbolą žiūri namie, kiti jo mėgėjai patraukia į barus ir kavines. L. Savickaitės nuotr. Kol vieni futbolą žiūri namie, kiti jo mėgėjai patraukia į barus ir kavines. L. Savickaitės nuotr.

Pasaulio futbolo čempionato metu daugelis Gargžduose įsikūrusių barų bei kavinių šio sporto mėgėjus kviečia ne tik pasivaišinti gėrimais bei įvairiais patiekalais, bet ir žiūrėti čempionato rungtynių dideliame ekrane.

 

Kaip žinia, dažniausiai stebėti rungtynių žmonės renkasi nemažomis grupelėmis, taigi vienuose baruose šiuo laikotarpiu žmonės netelpa, o kiti lieka apytuščiai.

Gargždiškių pamėgtas restoranas „Lijo“ siūlo rungtynes stebėti dideliame ekrane, įrengta ir papildoma garso sistema.

„Didelis lankytojų skaičius vakarais čia – įprastas dalykas, tačiau čempionato metu jų sulaukiame dar daugiau“ , – teigė „Lijo“ vadovė Daina Šatkienė.

Ji įsitikinusi, kad finalinių etapų metu klientų skaičius dar padidės.

„Bastilijos“ vadovė Sigita Stalmokė sakė, jog lankytojų skaičius žymiai išauga rungtynių metu, tačiau jis priklauso ir nuo žaidžiančių komandų.

„Finaliniuose etapuose, kai žais stipriausios komandos, tikimės sulaukti dar daugiau lankytojų, tai patvirtina ir praėjusio pasaulio čempionato patirtis“ , – vylėsi S. Stalmokė.

Į „Bastiliją“ bei „Lijo“ vakarais plūstant lankytojams, miesto gyventojų pamėgtos kepyklėlės-picerijos „Ievos Skanėstai“ personalas teigė žymių pokyčių nepastebėjęs. Kavinės darbuotojai pranešė ypatingai didelės lankytojų gausos vakarais nesulaukiantys.

„Tikimės, jog finalinių futbolo čempionato etapų metu jų ateis daugiau“ , – teigė jie.

Picerija „Imperija“, įsikūrusi 13-ajame autostrados kilometre, prie Gargždų, taip pat kvietė stebėti rungtynių, tačiau jos vadovas Robertas Vaišnoras tvirtino futbolo sirgalių antplūdžio nesulaukiantis.

„Žinoma, jog tikimės, kad žaidžiant stipriausioms komandoms sulauksime didesnio nei įprasta klientų skaičiaus, tačiau, manau, kad jis nebus toks didelis. Galbūt taip yra todėl, jog esame kiek tolėliau nuo miesto, nei kiti barai“ , – svarstė R. Vaišnoras.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 512 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,