Mano Gargždai



Klaipėdos pliaže – sulaikymo operacija: neabejingi poilsiautojai sučiupo įtariamą pedofilą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Tomo Sakalausko / Delfi nuotr. Tomo Sakalausko / Delfi nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdos Girulių pliaže laiką leidę poilsiautojai atsidūrė tarsi veiksmo trileryje – nepilnametė mergaitė iš kopų ėmė klykti, o šalia su telefonu rankose stovėjo įtartinas vyras.

 

Netoliese buvę du pasportavę vyrai atskubėjo mergaitei į pagalbą, o įtartinas vyriškis ėmė muistytis ir bandė šalintis iš įvykio vietos, bet greitai buvo sulaikytas.

Į įvykio vietą atskubėję gelbėtojai iškvietė policiją, taip pat policijai, kaip vėliau paaiškėjo, jau buvo paskambinusi ir išsigandusi mergaitė.

Ji pasakojo, kad įtariamasis ją fotografavo, filmavo ir elgėsi neadekvačiai. Į mergaitės raginimus atstoti nekreipė dėmesio ir ši ėmė šauktis pagalbos.

Minėti pliaže buvę atletiški vyrai sučiupo įtariamąjį ir perdavė gelbėtojams rankas.

Šie išklausę mergaitės pasakojimą, paėmė įtariamojo vyriškio telefoną, suprato, kad tai – neeilinis įvykis ir laukė kol atvyks policija.

Įvykis tiriamas.

„Neatmetama galimybė, kad minėtas vyriškis – galimai pedofilas“, – pasakojo įvykio vietoje buvę Klaipėdos gelbėtojai.

Delfi susisiekus su BĮ „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotoju ir gelbėtojų vadovu Aleksandru Siakkiu, šis teigė, kad kasmet pasitaiko atvejų, kai moterys, besideginančios kopose, susiduria su įtartinų vyrų žvilgsniais iš po krūmų, tačiau juos sulaikyti būna labai sudėtinga – greitai bėga į mišką ir dingsta.

„Dažniausiai moterų pliažuose pasitaiko ekshibicionistų. Moterys perduoda informaciją gelbėtojams, bet gelbėtojų rūbai – raudoni, šviečia iš toli ir jie akimirksniu sprunka. Per metus vieną kitą tokį pavyksta sulaikyti. Patikėkite, kiek mes iš moterų prisiklausome įvairių istorijų apie iškrypusius vyriškius. Tai yra problema, su kuria bandome kovoti“, – Delfi sakė A. Siakki. Jis pasidžiaugė, kad poilsiautojai nėra abejingi ir gelbėtojams atskuba į pagalbą. „Ir šįkart pagelbėjo poilsiautojų greita reakcija ir operatyvumas“, – Delfi sakė A. Siakki.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 88 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,