Mano Gargždai



Kviečia į nemokamą spektaklį – „Stepai, gazo!“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Spektaklio kūrėjų nuotr. Spektaklio kūrėjų nuotr.

Rugpjūčio 9 d. visus kviečia iškeisti pietų pertrauką į spektaklį. 12 val. prie Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro (Kvietinių g. 5) įvyks nemokamas spektaklis „Stepai, gazo!“. Jo trukmė – 70 min.

 

„Stepai, gazo!“- tai smagus dviejų aktorių storytellingo spektaklis, atskleidžiantis neįtikėtinai įdomius, bet mažai kam žinomus Lietuvos didžiojo kunigaikščio Stepono Batoro gyvenimo įvykius. Šis mūsų šalies valdovas kilo iš Transilvanijos, kuri pasauliui yra puikiai žinoma dėl joje gyvenusio legendinio grafo Drakulos ir jo šiurpių istorijų.

Teatro ir kino aktoriai Laurynas Jurgelis ir Aleksandras Špilevoj spektaklio metu papasakos iki šiol mažai girdėtą, realiais faktais paremtą, bet pačių aktorių išmone, fantazija ir smagiomis prielaidomis praskiestą istoriją. Spektaklio aktoriai, panašiai kaip praeityje vežimais keliavę klajojantys artistai, atvažiuos dviem motociklais, ir nulipę nuo jų, pradės savo improvizuotą storytellingo pasirodymą, pasitelkdami tik tai, kas telpa jų motociklų krepšiuose.

Spektaklio kūrėjai – „Meno alchemija“.

Spektaklio gastroles remia Lietuvos kultūros taryba. 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 211 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,