Mano Gargždai



Klaipėdos apskrityje pareigūnai nustatė 18 nepilnamečių įvykdytų pažeidimų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Liepos 24 d.– rugpjūčio 6 d. Klaipėdos apskrityje vykdytos priemonės nepilnamečių daromiems teisės pažeidimams užkardyti. Jose dalyvavo visų Klaipėdos apskrities VPK struktūrinių padalinių ir Viešosios tvarkos tarnybos prevencijos skyriaus pareigūnai. Iš viso surengta 16 priemonių, per jas nustatyta 18 teisės pažeidimų.

 

Vienuolika pažeidimų nustatyta dėl tabako gaminių vartojimo ar jų turėjimo ribojimo pažeidimų (pagal LR ANK 492 str. 1 d.), dėl alkoholinių gėrimų vartojimo ar turėjimo, kai tai daro jaunesni negu 20 m. asmenys nustatyti keturi pažeidimai (pagal LR ANK 485 str. 1 d.). Daugiausiai tokio pobūdžio pažeidimų užfiksuota Plungės rajone.

Klaipėdos apskrities VPK VTT Prevencijos skyriaus pareigūnai, vykdydami priemonę nustatė du asmenis, kurie, kaip įtariama, turėjo narkotinių medžiagų.

Rugpjūčio 2 d. apie 18.18 val. Klaipėdoje, Birutės g., už namo esančioje laukymėje, pareigūnai pastebėjo kelis asmenis, kurių elgesys jiems sukėlė įtarimų. Pas 2005 m. gimusį vaikiną buvo rasti ir paimti 4 folijos lankstinukai bei plastikinis maišelis su galimai narkotinėmis medžiagomis. O pas 2008 m. gimusį nepilnametį – folijos lakštas bei plastikinis maišelis su žalios spalvos, augalinės kilmės, galimai narkotinėmis medžiagomis. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 126 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,