Mano Gargždai



Ir šiais metais Klaipėdos rajono pirmokams – būtiniausių priemonių krepšelis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Rugsėjo 1-ąją Klaipėdos rajono pirmokai vėl pasitiks išskirtinai: vaikų lauks specialūs mokinio krepšeliai su būtiniausiomis kanceliarinėmis priemonėmis. Taip Klaipėdos rajono savivaldybė remia jaunas šeimas ir stengiasi sušvelninti finansinę naštą, suruošiant vaikus į mokyklą.

 

Krepšelius sudaro daugiau nei 20 skirtingų priemonių. Juose vaikai ras ergonomišką plunksnakotį su kapsulėmis, sąsiuvinių, flomasterių ir pieštukų, įvairaus dvipusio popieriaus ir kartono. Dailės pamokoms – piešimo sąsiuvinį, akvarelės, teptukų rinkinius, žirkles, drožtuką, trintuką, pieštukinių klijų, liniuotę, indelį teptukui plauti ir paletę dažams maišyti, guašo, plastikinį aplanką dokumentams. Visos priemonės bus sudėtos į sportinį krepšelį su Savivaldybės logotipu, kurį bus galima naudoti sportinei aprangai, kitiems rūbams neštis.

„Puikiai suprantame, kad kiekviena rugsėjo pirmoji yra pilna ne tik įspūdžių, bet ir rūpesčių. Mūsų sprendimas pirmokus aprūpinti būtiniausiomis priemonėmis – tai ir noras palengvinti tėvams finansinę naštą bei šia dovana parodyti dėmesį pirmokėliams ir palinkėti jiems sėkmės naujame gyvenimo etape“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Pirmoko krepšelius mažieji moksleiviai, nepaisant tėvų pajamų, gaus antrus metus iš eilės. Iš viso įsigyta daugiau nei 600 rinkinių. Vieno vertė – beveik 40 eurų. Jį suformavo Švietimo ir sporto skyriaus specialistai.

Kad į mokyklas pirmokai keliautų saugiau, jie gaus ir po atšvaitą.

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 217 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,