Mano Gargždai



Sendvario seniūnijoje pavasarį prasidės Stonės ir Vėtrungių gatvių kapitalinis remontas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė pasirašė dvi sutartis dėl Stonės ir Vėtrungių gatvių rekonstrukcijos. Čia bus pakloti ne tik lietaus nuotekų tinklai, bet ir asfalto danga, atsiras šaligatviai. Per ateinančius dvejus metus iš viso bus atnaujinta daugiau kaip pusantro kilometro gatvių, o darbų kaina siekia beveik 1,7 mln. eurų.

 

Darbai Stonės ir Vėtrungių gatvėse, planuojama, prasidės kitų metų pavasarį, kai tam bus tinkamos oro sąlygos. Pirmiausia bus paklota daugiau kaip du kilometrai lietaus nuotekų tinklų. Rangovas yra įsipareigojęs tai padaryti per 11 mėnesių.

Tik pabaigus lietaus nuotekų tinklų įrengimą, bus galima atlikti kapitalinį gatvių remontą. Asfalto danga bus paklota beveik 2 kilometrų ruože. Taip pat atsiras ir šaligatviai, tad Stonės ir Vėtrungių gatvės taps saugesnės ir patogesnės gyventojams. Skaičiuojama, kad asfalto dangos klojimas prasidės 2025-ų metų pavasarį ir darbai bus baigti iki metų pabaigos.

„Stonės ir Vėtrungių gatvių kapitalinio remonto pradžia užtruko dėl projekto sudėtingumo. Teko koreguoti projektą, vykdyti pataisymus, tačiau pagaliau turime rangovus, kurie galės pradėti darbus. Tai bus dar viena nemaža investicija į geresnę Sendvario infrastruktūrą. Per pastaruosius ketverius metus šioje seniūnijoje vien keliams investicijos siekė daugiau nei 7 milijonus eurų. Tai leido mums nuveikti nemažai – išasfaltuotos Agilos, Danės, Lenkviečių, Mėtų, Pašto, Baukštininkų ir kitos gatvės“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Stonės ir Vėtrungių gatvių kapitalinio remonto darbus atliks dvi įmonės. Už lietaus nuotekų tinklų paklojimą atsakinga įmonė UAB ,,Inkomsta ir Co“, o asfaltavimo ir šaligatvių klojimo darbus atliks UAB „Kvėdarsta“. Bendra darbų suma siekia beveik 1,7 mln. eurų.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 124 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,