Mano Gargždai



Dituvos moksleiviai sportuoja naujoje salėje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

 Dituvos Aleksandro Teodoro Kuršaičio pagrindinės mokyklos bendruomenė švenčia. Duris atvėrė beveik 200 metų laukta sporto salė. Klaipėdos rajono savivaldybei priėmus nestandartinį sprendimą, per mažiau nei metus šalia mokyklos iškilo 540 kv. m tentu dengta sporto salė, kurioje jau sportuoja moksleiviai.

 

„Žinome, kad mokyklos bendruomenė, vaikai, tėveliai labai laukė šios salės. Todėl turėjome priimti greitus ir nestandartinius sprendimus, kad mokiniams būtų užtikrintos tinkamos sąlygos sportui ne po kelerių metų, o kuo greičiau. Tokią salę prie mokyklos turime pirmieji Lietuvoje. Šiandien galime džiaugtis, kad sportas koridoriuose ir klasėse – jau praeitis. Taip pat nebereikės ieškoti vietos ir renginiams. Mokiniai naujoje salėje jau gali žaisti krepšinį, tinklinį, futbolą, normaliai sportuoti, šokti. Belieka palinkėti būti aktyviems, kad salė visuomet būtų pilna, o sportiniai pasiekimai garsintų visą rajoną“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Naujoji salė visiškai pritaikyta sporto infrastruktūrai. Ji šildoma, čia atvesta elektra, projektuojami vandentiekio, lietaus tinklai. Šalia salės statomos ir persirengimo rūbinės, taip pat čia bus įrengta ir automobilių stovėjimo aikštelė.

Už salės statybos darbus atsakingas Sporto centras. Jų vertė – apie 300 tūkst. eurų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 126 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,