Mano Gargždai



Klaipėdos rajoną aptarnaujančiam atliekų vežėjui „Ekonovus“ bus taikoma bauda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

VšĮ „Gargždų švara“ informuoja, kad atliekų surinkėjui-vežėjui UAB „Ekonovus“ laiku nepateikus naujų 2024 metų atliekų išvežimo grafikų ir pažeidus sutarties sąlygas, o gyventojams dėl to patyrus nesklandumų, įmonei bus taikoma finansinė bauda.

 

Sutarties sąlygos įpareigoja vežėją einamųjų metų pabaigoje iki lapkričio 15 d. „Gargždų švarai“ pateikti mišrių komunalinių atliekų, antrinių žaliavų, žaliųjų atliekų surinkimo, konteinerių plovimo ir dezinfekavimo bei kitus grafikus. Pasikeitus šių atliekų surinkimo grafikui, atliekų vežėjas gyventojus apie tai turi informuoti likus 30-čiai dienų iki jų įsigaliojimo.

Siekiant spręsti susidariusią situaciją, „Gargždų švara“ informuoja, kad atliekos iš gyventojų šį mėnesį bus surenkamos ir išvežamos papildomai. Gyventojams už tai mokėti nereikės.

Sausio 4–5 dienomis UAB „Ekonovus“ Gargždų mieste papildomai surinks pakuočių atliekų individualių valdų konteinerius. Vėlesni plastiko-popieriaus pakuočių, komunalinių atliekų išvežimai vyks pagal paskelbtus 2024 m. grafikus. Papildomai bus vežamas ir stiklas. Visus grafikus galima rasti ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 115 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,