Mano Gargždai



„Klaipėdos vanduo“ skatina verslo socialinę atsakomybę – skystąsias riebalų atliekas tvarkymui priims nemokamai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Klaipėdos vanduo“  nuotr. „Klaipėdos vanduo“ nuotr.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ skystąsias atliekas – panaudoto maistinio aliejaus ir riebalų mišinį, riebalų ir aliejaus mišinį – tvarkymui iš įmonių iki kovo mėnesio pabaigos priims nemokamai. Šia akcija norima paraginti verslą dar atsakingiau pažvelgti į aplinkos tausojimą bei skatinti Žaliojo kurso plėtrą uostamiestyje.

 

Skystąsias atliekas, kurių sausųjų medžiagų kiekis yra didesnis arba lygus 5 proc., nemokamai tvarkyti galės perduoti tik atliekų vežėjai, sudarę sutartis su bendrove.

„Kasdien iš maisto gamybos įmonių į bendrovę „Klaipėdos vanduo“ atvežama iki 10 tūkst. litrų riebalų. Iki kovo 31 d. nemokamai tvarkymui priimdami minėtos koncentracijos skystąsias atliekas, prisidėsime prie aplinkai draugiškos atliekų tvarkymo kultūros skatinimo ir Žiedinės ekonomikos vystymo. Iš atvežtų skystų atliekų perdirbimui bus gaminamos biodujos, iš jų atitinkamai elektra, kuri bus panaudota Klaipėdos miesto nuotekų valyklos reikmėms“, teigia bendrovės generalinis direktorius Benitas Jonikas.

Atliekų vežėjus, kurie su AB „Klaipėdos vanduo“ dar nėra sudarę sutarčių dėl skystųjų atliekų tvarkymo, kviečiame tai padaryti jau dabar. Visus norinčius sudaryti skystųjų atliekų priėmimo ir tvarkymo sutartis, raginame kreiptis į AB „Klaipėdos vanduo“ Klientų aptarnavimo skyrių: ar bendrovės elektroninėje svetainėje, skiltyje „Sutarčių sudarymas“ užpildyti prašymus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 205 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,