Mano Gargždai



Kokiose vietose tinka LED apšvietimo juostos?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

LED juostos namuose padeda sukurti jaukią ir ramią aplinką. Jų skleidžiama šviesa sumažina griežtas baldų ir kitų interjero aksesuarų formas. Svarbiausia tai, kad jos įstengia apšviesti ir pačias atokiausias patalpų erdves. Šios juostos sudarytos taip, kad jose persipinanti šviesa išlieka vientisa ir nesudaro šešėlių.

 

Kaip LED juostas panaudoti laiptų apšvietimui?

LED juostos tinka ne tik svetainės, miegamojo ar vaikų kambario apšvietimui. Jomis labai praktiška apšviesti ir laiptus bei jų aikšteles. Jų apšviestais laiptais lipdami tikrai jausitės saugiai. Papildomai įrengus judesio daviklius, šviesa įsijungtų iš karto vos tik kas nors atsidurs prie laiptų.

Dabartinės techninės galimybės leidžia padaryti taip, kad LED juosta vakare, pradėjus temti, įsijungtų vidutiniu stiprumu, o nakties metu, kai mažai kas naudojasi laiptais, šviestų tik vieno procento pajėgumu, teiktų foninį apšvietimą.

 

Kokios yra techninės LED apšvietimo juostų panaudojimo galimybės?

Šiuo metu rinka vartotojams jau pateikia tokias LED juostas, kurių šviesos režimą galima valdyti automatiniu būdu, pritaikant atitinkamą apšvietimą konkrečiam paros metui. Tai labai praverčia, kai toks apšvietimas taikomas lauke.

LED juostos puikiai pasitarnauja virtuvėje. Net viena juosta, nutiesta po pakabinamos spintelėmis bei virš indų plautuvės, garantuoja reikiamą šviesos lygį vėlyvo vakaro, nakties ir ankstyvo ryto metu. Tokio pat lygio apšvietimą jos užtikrina ir koridoriuje, vonios kambaryje bei tualete. Blankesnė šviesa yra pageidaujama vakare ir nakties metu, kai jaučiamės pavargę ir apsnūdę.

 

Kokie yra pagrindiniai LED juostų privalumai?

LED apšvietimo juostos yra labai lengvai pritvirtinamos ir, prireikus, nuimamos, todėl su jomis galima improvizuoti, kiek tik vaizduotė leidžia. Kadangi jos yra įvairių spalvų, jas galima šauniai pritaikyti skirtinguose kambariuose, kiekviename iš jų sukuriant tik jam būdingą išskirtinę nuotaiką.

Kiti trys privalumai – pirma - šios juostos yra labai lanksčios, todėl jas lengva išlankstyti pagal poreikį, antra - jos naudoja labai mažai elektros energijos, trečia – jos pasižymi ilgaamžiškumu ir gali ištarnauti net iki dešimties metų. Tad jeigu nusprendėte namuose naudoti LED apšvietimo juostas, jas rasite internetinėje parduotuvėje: www.ulmas.lt/lt/furnitura/apsvietimas/led-juostos.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 206 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,