Mano Gargždai



Orai: numatoma šlapdriba, sniegas ir stiprus vėjas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Astos Šatkienės nuotr. Astos Šatkienės nuotr.

Trečiadienio dieną šalies orus lems tolstantis žemo slėgio sūkurys.

 

Diena bus debesuota, nedidelių pragiedrulių sulauksime tik vietomis, daugiausia ties pietvakariniais šalies rajonais. Daugelyje rajonų protarpiais numatomi krituliai, vyraus šlapdriba ir sniegas. Kai kur keliuose bus slidu dėl plikledžio. Pūs pietvakarių, vakarų, vėliau pereinantis į šiaurės vakarų, šiaurės krypties vėjas, pirmoje dienos pusėje daug kur gūsiai sustiprės iki 15–20 m/s, o popietę ims rimti.

Įdienojus temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio šalies šiauriniuose rajonuose iki 4 šilumos Pietų Lietuvoje.

Ketvirtadienio naktį tankesnių debesų netrūks. Didesnėje šalies dalyje iš jų pasnyguriuos, vyraus nedidelis sniegas. Temperatūrai krentant žemiau nulio daug kur formuosis plikledis. Pūs vidutinio stiprumo besikeičiančios krypties vėjas. Naktį spustels šaltukas iki 3–8, kai kur šalies rytuose iki 11 laipsnių šalčio.

Ketvirtadienio dieną debesų taip pat netrūks, bet bent trumpam vietomis turėtų pasirodyti saulė. Daug kur pasnigs, didžiausia sniego porcija klius vakariniams Lietuvos rajonams. Pūs ir toliau vidutinio stiprumo įvairių krypčių vėjas. Temperatūra išsilaikys neigiama ir bus apie 1–6 laipsnius šalčio ir tik Pietvakarių Lietuvoje vietomis perkops aukščiau nulio ir šils iki 0–2 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui orai vėl bus permainingi.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 143 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,