Mano Gargždai



Lymaną pasiekė Klaipėdos rajono humanitarinės pagalbos siunta

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Vasario pabaigoje Klaipėdos rajono savivaldybė į miestą partnerį Ukrainoje – Lymaną – išsiuntė dar vieną humanitarinės pagalbos siuntą. Šią savaitę ukrainiečiai pranešė, kad parama juos pasiekė sėkmingai ir pradėta skirstyti tiems, kam jos labiausiai reikia. Per kiek daugiau nei dvejus karo metus į Lymaną buvo išsiųsta įvairios paramos už maždaug 150 tūkstančių eurų.

 

Šį kartą į Lymaną buvo išvežti du automobiliai – „Citroen Jumper“ ir „Ford Transit“. Transporto priemonės iškeliavo ne tuščios. Į jas prikrauta įvairių reikalingų daiktų, kuriuos suaukojo ir rajono verslo įmonės –  tai ir V. Gilvonausko įmonė, UAB „Aviza“, „Knitas“, „Gitana“, „Vlantana“.

Ukrainiečius pasiekė įvairi humanitarinė pagalba – statybiniai šalmai ir peiliai, suvirintojų pirštinės, žibintuvėliai, grandininis pjūklas, šlifuokliai, suvirinimo aparatas ir kiti reikalingi daiktai. Pasak miesto mero, visa tai pravers karo niokojamame regione ir prisidės prie miesto atkūrimo.

„Dar kartą noriu išreikšti savo pagarbą ir nuoširdų dėkingumą už suteiktą humanitarinę pagalbą Klaipėdos rajonui ir visiems, kurie su tuo susiję. Labai ačiū už atsakingumą, rūpestį ir kruopštumą! Tokiomis sunkiomis gyvenimo akimirkomis pradedi ypač vertinti paprastą žmogaus dėmesį ir norą ateiti į pagalbą. Ramybės ir gerumo jums! Tikimės greitos progos ir susitikimo su mumis Lymano regione“, – dėkoja Lymano miesto meras Aleksandras Žuravliovas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 81 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,