Mano Gargždai



Jaunuolius vasarą įdarbinusiems darbdaviams – Savivaldybės kompensacijos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Jau penktus metus darbdaviai gali prisidėti prie prasmingų jaunuolių vasaros atostogų – įdarbinti juos ir gauti Savivaldybės kompensaciją. Tad kviečiame darbdavius registruotis ir dalyvauti Jaunimo užimtumo vasarą ir integracijos į darbo rinką programoje, kuriai Savivaldybė skiria 22,5 tūkst. eurų.

 

Šiemet jaunuolius galinčios ir norinčios įdarbinti Klaipėdos rajone veikiančios įmonės nuo balandžio 2 iki 30 d. turi užpildyti elektroninę registracijos anketą https://apklausa.klaipedos-r.lt/

Jei jaunuolis dirbs pilnu etatu 1 mėnesį, Savivaldybė darbdaviui kompensuos 300 Eur. Jei jaunuolis pilnu etatu dirbs 2 mėnesius – 600 eurų.

Nepilnamečiai nuo 14 iki 18 metų, dalyvaudami šioje programoje, turi puikią galimybę ne tik patys užsidirbti pinigų, bet išbandyti save įvairiose srityse, o tai gali padėti ir ateityje, renkantis profesiją.

Jeigu Programoje norinčių dalyvauti jaunuolių bus daugiau nei jos įgyvendinimui skirta lėšų, pirmumą turės tie, kurie atitiks šiuos prioritetus:

  • taikoma šeimai atvejo vadyba arba jaunuoliui minimalios priežiūros priemonės;
  • gyvena šeimoje, kuri augina ir (ar) globoja 3 ir daugiau vaikų (pagal pateiktą šeimos sudėties pažymą);
  • gyvena  tik su vienu iš tėvų (pagal pateiktą šeimos sudėties pažymą);
  • darbo pobūdis skatina ugdyti įvairias kompetencijas ir įgūdžius (ne tik fizinis ir nekvalifikuotas darbas);
  • dalyvavo pasirengimo darbui programose.

Toliau jaunuoliai bus atrenkami pagal registracijos į programą pirmumą. Įdarbinimo procesas bus vykdomas nuo gegužės 10 d. iki birželio 20 d. Jaunuoliai turės darbdaviams siųsti savo gyvenimo aprašymus, motyvacinius laiškus ir dalyvauti darbo pokalbiuose. Šiame procese juos konsultuos Gargždų atviro jaunimo centro darbuotojas.

Daugiau informacijos teikia Gargždų atviro jaunimo centro jaunimo darbuotojas jaunimo praktinių ir verslumo įgūdžių ugdymui Ieva Dobravalskytė telefonu +37060836799.

Tvarkos aprašą ir kitą informaciją rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 282 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,