Mano Gargždai



Šiluma Lietuvą padalys į dvi dalis: vienoje bus pavasaris, kitoje – vasara

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mano Gargždai nuotr. Mano Gargždai nuotr.

Trečiadienį vis dar būsime anticiklono įtakos zonoje, tad ir diena numatoma su pragiedruliais, vienas kitas lietaus lašas gali iškristi pietvakarinėje Lietuvos dalyje, tačiau žymesnio lietaus neprognozuojama.

 

Nors diena ir bus sausa, antroje dienos pusėje kils stipresnis pietvakarių, vakarų krypties vėjas – jo greitis, ypač Vakarų Lietuvoje, kai kur sieks 15–18 m/s. Temperatūros prasme, šiluma erdvėje pasiskirstys itin nevienodai – Vakarų Lietuvoje bus apie 8–13 laipsnių šilumos, o Rytų Lietuvoje vietomis termometrų stulpeliai rodys 20–25 laipsnius šilumos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vakariniuose rajonuose truputį palis. Vėjas pūs vakarų, pietvakarių, 8–13 m/s, kai kur su 15 m/s gūsiais. Žemiausia oro temperatūra nakties bei ryto valandomis svyruos tarp 2–7 laipsnių šilumos, o dieną pakils iki 11–16 laipsnių.

Penktadienio naktis, kaip ir diena, kai kur žada būti su nedideliu lietumi. Didžiąją dalį penktadienio paros vyraus stiprokas pietvakarių, vakarų 8–13 m/s vėjas, tačiau stipresnių gūsių neprognozuojama.

Nakties metu oro temperatūra bus 6–11 laipsnių šilumos, o dieną – apie 10–15 laipsnių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 381 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,