Mano Gargždai



Girtas vairuotojas po avarijos slėpėsi laukuose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Reidas TV nuotr. Reidas TV nuotr.

Šį rytą Klaipėdos apskrities VPK areštinės kameroje skaudančia galva prabudęs vyras keikė ne tik save, kad girtas sėdo prie vairo, bet ir jį vieną sukeltos avarijos vietoje palikusius draugus.

 

Eismo įvykis visai šalia Klaipėdos įvyko vėlų trečiadienio (balandžio 10 d.) vakarą. Pačiame rytiniame Klaipėdos rajono pakraštyje esančiame Mazūriškių kaime apie 21.20 val. neprasilenkė du lengvieji automobiliai. Nors įvyko „metalinė“ avarija, kurioje žmonės nenukentėjo, vien tik užpildyti eismo įvykio deklaracijos neužteko. Į įvykio vietą teko kviesti policiją. Ir ne vieną ekipažą.

Netoli nuo Mazūriškių kaimo Rasytės ir Malviškių gatvių sankryžos susidūrė „Audi A4“ ir ML klasės „Mercedes-Benz“. Į avarijos vietą iškviesti policininkai paprašė kolegos kinologo pagalbos. Liudininkų teigimu, „Audi A4“ iš viso važiavo trys asmenys. Po eismo įvyko du keleiviai ir vairuotojas spruko laukais bei dingo tamsoje.

Tačiau į įvykio vietą atvykusio kinologo ir tarnybinio šuns paslaugų neprireikė – „Audi A4“ vairuotojas rastas iki jiems pasirodant. Paaiškėjo, kad prie „audinės“ vairo sėdęs asmuo yra „gatavas“ – apsvaigęs nuo alkoholio. 34 metų vyrui nustatytas baudžiamąją atsakomybę užtraukiantis vidutinis girtumo laipsnis.

Jis į alkotesterį įpūtė 2,18 alkoholio promilės. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Įtariamojo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 217 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,