Mano Gargždai



„Banga“ rungtynių pabaigoje smogė lyderiams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
FK Žalgiris Vilnius nuotr. FK Žalgiris Vilnius nuotr.

„TOPsport A lygoje“ dar sykį charakterį pademonstravo kovingoji Gargždų „Banga“. 12-ajame ture gargždiškiai likvidavo poros įvarčių deficitą ir su Vilniaus „Žalgiriu“ sužaidė lygiosiomis 2:2 (0:1).

 

Rungtynės svečiams prasidėjo nesėkmingai. 8-ąją minutę Jurijus Kendyšas atliko tolimą perdavimą į priekį, o nuo varžovo pabėgęs Giedrius Matulevičius suklaidino vartininką ir pelnė įvartį.

Pirmame kėlinyje abiejų ekipų vartų sargai turėjo tvarkytis su šūviais iš tolimos distancijos. „Banga“ turėjo šansą atstatė pusiausvyrą, bet J. Kendyšas spėjo išmušti kamuolį nuo vartų linijos.

56-ąją minutę vilniečiai surengė gražią ataką – po Liviu Antalio perdavimo pasižymėjo Paulius Golubickas. „Žalgiris“ galėjo dar labiau įtvirtinti pranašumą, bet nerealizavo gerų galimybių.

Savo ruožtu „Banga“ 80-ąją minutę atkūrė intrigą – Antonio Lara nukreipė kamuolį į vartų tinklą po Arpado Tordai‘aus atremto smūgio. Maža to, iš dešiniojo krašto perdavimą atlikęs Cesinha džiaugėsi išlyginamuoju įvarčiu.

„Bangos“ gretose šiame sezone debiutavo 17-metis Matas Ambrazaitis, taip pat gargždiškiai nutraukė net 15 pralaimėjimų seriją tarpusavio mačuose.

Davido Afonso kariauna su 15 taškų žengia penkta, „Žalgiris“ turi 27 taškus ir toliau užtikrintai pirmauja.

13-ojo turo varžybas „Banga“ žais gegužės 11 d. 19 val. namuose prieš FK „Panevėžys“.

 

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 243 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,