Mano Gargždai



Policijos komisariato vadovai lankėsi Veiviržėnuose ir Dituvoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius su policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininku Gediminu Radzevičiumi lankėsi Veiviržėnų seniūnijoje, kur buvo susitikta su seniūne, seniūnaičiais, seniūnijos darbuotojais, bendruomenės atstovais.

 

Policijos komisariato viršininkas supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija, akcentuodamas, kad seniūnija yra viena iš ramiausių rajone, nusikalstamų veikų čia registruojama nedaug, šiais metais užregistruotos 25 nusikalstamos veikos, ištirta 12. Didelių problemų dėl nusikalstamumo šioje seniūnijoje nėra.

Seniūnijos seniūnė Edita Sluckienė pažymėjo, kad problemiškiausia vieta miestelyje – Veiviržo slėnis, kur renkasi jaunimas, atvažiuoja automobiliais, vartoja alkoholinius gėrimus, šiukšlina. Skomantų kaime dar yra likę naminės degtinės pardavimų „taškų“, ne visi jie išnaikinti. Pasitaiko chuliganizmo apraiškų ir Pėžaičių kaime, ypač savaitgaliais. Seniūnė prašė policiją kreipti dėmesį į šias problemas.

Policijos komisariato vadovai atsakė į susitikimo dalyvių klausimus, pakomentavo išsakytas pastabas ir pageidavimus, taip pat akcentavo, kad pagalbą visais atvejais reikia kviesti telefonu 112, pažymėjo, kad be aktyvios bendruomenės pagalbos ir gyventojų iniciatyvos policijai sunku kovoti su teisėtvarkos pažeidėjais. Siekiant stiprinti teisėtvarką, pasiūlyta ir toliau seniūnijos bendruomenes ir gyventojus burtis į saugios kaimynystės grupes, stiprinti policijos rėmėjų veiklą.

Tą pačią dieną policijos komisariato viešosios policijos skyriaus viršininkas Gediminas Radzevičius apsilankė ir Dituvoje, kur susitiko su sodininkų bendrijos vadovais ir nariais. Susitikimo metu buvo aptartos specifinės teisėtvarkos užtikrinimo problemos šioje teritorijoje.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 227 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,