Mano Gargždai



Šeštadienį Gargžduose varžėsi sunkiaatlečiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Edvardo Šauklio auklėtiniai Edvardo Šauklio auklėtiniai

Gargžduose vyko sunkiosios atletikos Atviros rajono pirmenybės, skirtos miesto gimtadieniui „GARGŽDAI-771“. Čia susirinko sportininkai iš Jurbarko, Anykščių, Panevėžio, Gargždų. Jauniausiai dalyvei buvo šeši metukai, o vyriausiam dalyviui – 55 metai.

 

Buvo sudarytos trys amžiaus grupės: 2010 m. gim. ir jaunesni berniukai, merginos, be amžiaus apribojimo ir 2009 m. gim. ir vyresni vyrai/vaikinai. Iš viso dalyvių susirinko apie 60. Šiame kontekste dominavo gargždiškiai, nes jų buvo daugiausiai – 27 sportininkai.

Tarp berniukų buvo 7 svorio kategorijos. Čempionais tapę gargždiškiai: svorio kategorijoje iki 40 kg – Edvinas Bliūdžius, svorio kategorijoje iki 45 kg – Eimantas Navardauskas ir svorio kategorijoje iki 55 kg – Tautvydas Tverskis.

II-ąsias vietas iškovoję gargždiškiai: svorio kategorijoje iki 55 kg – Augustas Ratkus, svorio kategorijoje iki 75 kg – Deironas Sudaris ir svorio kategorijoje virš 75 kg – Tomas Viskontas.

Trečią vietą svorio kategorijoje iki 65 kg iškovojo Aronas Zibartas.

Ketvirti liko, bet savo asmeninius rekordus gerino, svorio kategorijoje iki 40 kg – Matas Gudauskas ir svorio kategorijoje iki 65 kg – jauniausias iš gargždiškių 9 metukų Pijus Viskintas. Berniukai labai stengėsi, nes kai kurių ir tėveliai ir močiutės sirgo už juos.

Visi vaikai, ir tie, kurie nepateko į prizines vietas, buvo apdovanoti dovanėlėmis, kurias įsteigė mūsų rėmėjai Vaclovas Rimgaila ir Robertas Skurdenis.

Tarp merginų nugalėtojomis tapo: svorio kategorijoje iki 40 kg – Miglė Rimgailaitė, svorio kategorijoje iki 45 kg – Ugnė Rimgailaitė, svorio kategorijoje iki 65 kg – Eimantė Pukštytė ir svorio kategorijoje iki 75 kg – Lijana Jakaitė.

Tarp vyrų/vaikinų čempionais tapo: svorio kategorijoje iki 85 kg – Nojus Brazdeikis, svorio kategorijoje iki 95 kg – Edgaras Skuodas, šioje svorio kategorijoje antroji vieta atiteko Viliui Norkui, svorio kategorijoje iki 105 kg – Vaclovas Rimgaila, reikia pažymėti, kad kartu su Vaclovu dalyvavo dvi jo dukrytės Miglė ir Ugnė – visi trys tapo rajono čempionais. Svorio kategorijoje iki 115 kg čempionu tapo Raimundas Tamošauskas, antrasis liko Laimutis Daugėla. Sunkiausioje svorio kategorijoje, virš 115 kg, čempionu tapo Artūras Rastenis, jis pasiekė didžiausią dvikovės sumą – 235 kg.

Sunkiaatlečiams atostogos dar nenusimato, nes jaunesniesiems birželio 8–9 d. vyks varžybos Anykščiuose, o senjorams birželio 18–24 d. – Europos čempionatas Norvegijoje, kur dalyvaus Vaclovas Rimgaila, Raimondas Tamošauskas ir Artūras Rastenis. O Lietuvos moterų ir vyrų čempionatas Klaipėdoje – birželio 29–30 d.

 

Nuotraukose Edvardo Šauklio auklėtiniai

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 85 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,