Mano Gargždai



Jauniausi Gargždų sunkiaatlečiai sėkmingai kovėsi varžybose Anykščiuose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Anykščiuose dvi dienas vyko vaikų Tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras. Vaikinų kategorijose dalyvavo 2009 m. gimimo ir jaunesni sportininkai, o merginų – be amžiaus apribojimo. Sportininkai susirinko iš Vilniaus, Panevėžio, Rokiškio, Telšių, Anykščių, Gargždų ir trys komandos iš Latvijos – Daugpilio, Lūdzos ir Balvi.

 

Jaunieji gargždiškiai kovojo šauniai, net du tapo čempionais: svorio kategorijoje iki 40 kg Edvinas Bliūdžius (rovimo veiksmu iškėlė 32 kg, stūmimo veiksmu – 40 kg) ir Tautvydas Tverskis (rovimo veiksmu iškėlė 35 kg, o stūmimo veiksmu 45 kg).

Iš merginų labiausiai nustebino Eimantė Pukštytė, jai – tik 12 m. Eimantė rovimo veiksmu iškėlė 37 kg, stūmimo veiksmu 46 kg, svorio kategorijoje iki 60 kg užėmė trečią vietą. Auga pamaina mūsų lyderei Lijanai Jakaitei.

Dar dalyvavo ir ketvirtoje vietoje liko: Eimantas Navardauskas, svorio kategorijoje iki 50 kg, Augustas Ratkus, svorio kategorijoje iki 67 kg, ir Deironas Sudaris, svorio kategorijoje iki 81 kg. Penktą vietą užėmė Tomas Viskontas, svorio kategorijoje virš 81 kg. Tai – jauni sportininkai, dar vis trukdo jaudulys, o patirtis ateina per varžybas, dėl ko jos ir reikalingos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 71 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,