Mano Gargždai



Globėjų dienos paminėjimui – prasmingi renginiai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

 Tradiciškai pirmąjį liepos savaitgalį Lietuvoje minima Globėjų diena. Tad visą savaitę, birželio 25–29 dienomis, Lietuvoje vyksta vaikų globos savaitės renginiai, kurių metu visuomenei pasakojama apie vaiko globos svarbą, globėjo vaidmenį ir jo prasmingumą bei pagerbiami patys globėjai, padėkojant jiems už globojamus ir jau užaugintus vaikus. Į gražius renginius kviečia ir Gargždų socialinių paslaugų centro padalinys Globos centras.

 

Centro komanda jau birželio 25 d. nuo 12.00 val. kviečia Gargždų miesto ir viso Klaipėdos rajono gyventojus bei svečius užsukti į kiemelį prie Gargždų knygyno, kur bus pastatytas ir visą savaitę džiugins Klaipėdos rajono globėjų šeimų bei savanorių kurtas šių metų globėjų dienai skirtas simbolis – SPARNAI.

O nuo birželio 25 d. iki liepos 5 d. gyventojų lauks J. Lankučio viešoji biblioteka bei Vaikų ir jaunimo literatūros skyrius. Čia bus galima susipažinti su atrinkta literatūra, susijusia su vaikais ir vaikų globa. Taip pat kiekvienam užsukusiam bus dovanojamas ir knygų skirtukas.

Na, o jau trečiadienį, birželio 26 d. 15 val. J. Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros skyriuje vyks pasakų knygos „Mėnulio karalystės vaikai“ pristatymas ir vaikų piešinių paroda.

Sukurti šią pasakų knygelę paskatino noras padėti globėjams ir įtėviams paprastai ir suprantamai su vaikais kalbėtis jautria tema, paaiškinti, kodėl ir kaip atsitiko, kad jie gyvena ir auga ne biologinėje šeimoje. Knygelės pasakų autoriai – patys būsimieji globėjai, įtėviai.

Kviečiame dalyvauti!

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 74 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,