Mano Gargždai



Dangaus gatvėje laikinai bus įrengta žiedinė sankryža

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Sendvario seniūnijoje Dangaus, Liepų ir Piligrimų gatvių sankirtoje jau artimiausiu metu prasidės darbai. Įmonė „Via Lietuva“, kuriai priklauso Dangaus gatvė, čia įrengs žiedinę sankryžą. Tai laikinas sprendimas, kuriuo siekiama spręsti galimus eismo trikdžius, kurių baiminasi vietos gyventojai dėl pastatyto naujo prekybos centro. Ateityje šioje sankirtoje planuojama įrengti šviesoforą ir papildomas eismo juostas, kurios leistų eismą organizuoti paprasčiau ir patogiau gyventojams.

 

Dangaus gatvė – intensyvi Sendvario seniūnijos eismo arterija, nes tai – vienas pagrindinių įvažiavimų į Klaipėdą. Šioje teritorijoje daugėja ne tik gyventojų, bet ir matydami perspektyvą kuriasi nauji verslai, taip sukurdami ir papildomus automobilių srautus.

Todėl „Via Lietuva“ priėmė sprendimą Liepų, Piligrimų ir Dangaus gatvių sankirtoje įrengti žiedinę sankryžą. Tai – laikinas sprendimas, kuris, kaip teigiama, padės reguliuot eismo srautus. Ateityje šioje vietoje numatomi didesni eismo organizavimo pokyčiai. Pagal paruoštą projektą čia bus įrengta šviesoforu reguliuojama sankryža. Taip pat čia vietoje dabar esančios vienos eismo juostos yra numatomos trys. Po vieną sukantiems į dešinę ir kairę bei bendra – važiuojantiems tiesiai. Atsiras ir iškilios saugumo salelės bei perėjos, dviračių ir pėsčiųjų takas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 175 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,