Mano Gargždai



„Žalgiris“ įveikė „Bangą“ standartinėse situacijose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

„TOPsport A lygos“ lyderio Vilniaus „Žalgirio“ sąskaitoje – septintoji pergalė iš eilės. 20-ajame ture karštą dieną žalgiriečiai svečiuose 2:0 (0:0) nepaliko galimybių Gargždų „Bangai“.

 

3-iąją minutę Arpadas Tordai‘us ištaisė Jurijaus Kendyšo klaidą, kiek vėliau paplušėti Mantą Bertašių privertė Leandro Fernandesas. „Banga“ žaidė aktyviai – dar ne kartą svečių vartininkas turėjo sugauti varžovų spirtus kamuolius.

Rezultatyviausias čempionato žaidėjas Liviu Antalis pasiuntė kamuolį į virpstą, o į baudos aikštelę įsiveržęs Valdas Paulauskas nepataikė į tolimąjį vartų kampą. Abu įvarčius vilniečiai pelnė standartinių padėčių metu.

52-ąją bei 66-ąją minutėmis pakėlus kampinius, „Žalgirio“ žaidėjai laimėdavo oro dvikovas ir galiausiai pasižymėjo Meinardas Mikulėnas bei L. Antalis. Lietuviui tai buvo pirmasis sezono įvartis, rumunui – devintasis.

Paskutinę pridėto laiko minutę M. Bertašiaus klaida nepasinaudojo Arminas Hodžičius, kitoje aikštės pusėje standartinės padėties metu gargždiškiai buvo pasiuntę kamuolį į skersinį.

„Žalgiris“ dominuoja čempionate su 49 taškais, „Banga“ turi 23 taškus bei nusileido į 6-ąją poziciją.

21-ojo turo varžybas birželio 29-ąją „Banga“ žais išvykoje prieš FK „Panevėžys“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 218 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,