Mano Gargždai



Gargždų „Banga“ sužaidė lygiosiomis su telšiškiais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

Šeštadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 0:0 sužaidė su Telšių „Džiugu“.

 

Komandos nenudžiugino pavojingų progų gausa. Jau pirmąją minutę po G. Fernandes perdavimo iš kairijo krašto P. Srėbalius sukdamasis smūgiavo iš kelių metrų, tačiau patikimai sužaidė telšiškių vartininkas I. Baturins.

Pirmajame kėlinyje komandos kelis kartus bandė sėkmę tolimais smūgiais, o arčiausiai tikslo paskutinę kėlinio minutę vėl buvo P. Srėbalius. Po kombinacijos „Bangos“ puolėjas gavo progą smūgiuoti iš kelių metrų, tačiau pataikė tiesiai į vartininką. Iškart po to prie „Džiugo vartų kilo sumaištis, tačiau telšiškiai sugebėjo atremti visus gargždiškių bandymus.

Antrojo kėlinio pradžioje P.Srėbalius turėjo dar vieną galimybę, tačiau po D.Norvilo perdavimo galva iš kelių metrų smūgiavo virš vartų.

61 minutę pavojingą reidą surengė Džiugo kapitonas L.Ankudinovas. Laimei, jo galingu smūgiu iš 20 metrų pasiųstas kamuolys praskriejo greta vartų. 89 minutę Bangą nuo didelių nemalonumų išgelbėjo M.Bertašius, laiku palikęs vartus ir perėmęs kamuolį iš į baudos aikštelę įsiveržusio varžovo. Netrukus jau Banga išbandė I.Baturins gebėjimus – V.Piliukaitis iš kairiojo krašto labai pavojingai smūgiavo į artimąjį kampą, tačiau vartininkas nukreipė kamuolį už galinės linijos.

Jau per teisėjo kompensuotą laiką Banga įgijo kiekybinę persvarą, kai antroji geltona kortelė (ir automatiškai raudona) buvo parodyta L.Ankudinovui. Tiesa, per kelias likusias minutes gargždiškiams nepavyko įgyto pranašumo paversti įvarčiu.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione liepos 12 dieną 19 valandą su Kauno rajono „Hegelmann“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 220 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,