Mano Gargždai



Profesionalus dujinių katilų remontas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Dujiniams katilams, kaip ir kitiems įrenginiams, reikalinga reguliari priežiūra, o kartais ir dujinių katilų remontas. Prižiūrimas įrenginys veikia daug sklandžiau ir patikimiau. Tam tikslui, meistrai teikia pačias įvairiausias dujinių katilų priežiūros bei remonto paslaugas nuo A iki Z.

 

Toliau sužinosite, kokie priežiūros sprendimai taikomi dujiniams katilams, ką gali užtikrinti meistrai, ir atrasite patikimą komandą, kuri visuomet skubiai padės, kai reikia tvarkyti katilus.

 

Kokios katilų montavimo ir remonto paslaugos teikiamos?

Dujinių katilų montavimo sprendimai gali būti taikomi individualiems namams, kotedžams, sodyboms, komercinės ar kitos paskirties patalpose, ir visur, kur yra reikalingas efektyvus šildymas. Katilų meistrai garantuoja sklandų įrenginių veikimą, montavimo ir techninio aptarnavimo darbus pagal visus pasitaikančius poreikius. Profesionalams nėra nieko neišsprendžiamo, dirbama ir esant sunkiomis, nenumatytomis aplinkybėmis, visuomet randant tinkamiausią remonto sprendimą.

Yra teikiamos kompleksinės katilų sistemų įrengimo, remonto bei nuolatinės reguliarios priežiūros paslaugos, atliekami dujinių katilų ilgalaikio aptarnavimo darbai, taip pat teikiamas garantinis ir pogarantinis aptarnavimas. Iškilę techniniai klausimai gali būti sprendžiami bet kuriuo Jums patogiu metu, visą parą, septynias dienas per savaitę, randant lankstų ir situacijai labiausiai tinkamą sprendimą.

 

Viskas, ko reikia dujinių katilų priežiūrai

Jeigu nutiko taip, kad susidūrėte su gedimu, metas atlikti gedimo registraciją ir pranešti apie problemą. Registracijos formoje nurodomas trumpas gedimo aprašymas, kame yra problema, taip pat nurodomi asmeniniai kontaktai. Galite pasirinkti laiką, kada pageidaujate, kad pas Jus atvyktų meistrai. Užregistravus formą, specialistai susisieks su Jumis visai netrukus, ir patvirtins gedimo registraciją.

Kilus papildomiems klausimams, visuomet galite kreiptis puslapyje nurodytais kontaktais ir visai netrukus bus surastas tinkamiausias sprendimas. Esant poreikiui, taip pat gali būti konsultuojama visais su katilų priežiūra bei aptarnavimu susijusiais klausimais, suteikiama reikiama informacija pagal individualius kliento poreikius.

Kokybiškas ir patikimas dujinių katilų remontas pagal Jūsų poreikius! Kreipkitės į patyrusius katilų meistrus, kurie pasirūpins tinkama įrenginių priežiūra ir remontu.

 

Reklama. Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 376 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,