Mano Gargždai



Rajone grupė jaunuolių prievarta į automobilius įsodino du nepilnamečius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi policijos nuotr. Asociatyvi policijos nuotr.

 

 

Vakar policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad grupė jaunuolių ketino pagrobti du nepilnamečius, juos prievarta įsodindami į automobilius.

 

Kaip nurodoma, vakar Klaipėdos rajono policijos komisariate buvo užfiksuotas pranešimas, kad tą pačią dieną apie 18 val., Derceklių kaime, grupelė jaunuolių, galimai grasindami į automobilius Suzuki X4 ir VW Golf įsodino du nepilnamečius asmenis. Vienas iš jų gimęs 2009 metais, kitas – 2008 metais.

Tiesa, vaikinams įgyvendinti savo sumanymo nepavyko, išvydus atvažiuojančius policijos pareigūnus, jaunuoliai išleido nepilnamečius, o patys pasišalino.

Vienam iš įtariamųjų išvengti atsakomybės nepavyks. Vaikinas gimęs 2005 m. uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 148 str. 1 d.

„Tas, kas prieš aiškiai išreikštą žmogaus valią neturėdamas teisėto pagrindo sistemingai persekiojo šį žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo buvo priverstas pakeisti gyvenamąją vietą ar darbą, ar mokymosi įstaigą arba buvo padarytas kitoks neigiamas poveikis jo socialiniam gyvenimui ar neigiamas poveikis jo emocinei būsenai, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.“

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 216 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,