Mano Gargždai



Medicina ir odontologija visai šeimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Sveikata reikalauja nuolatinės priežiūros ir rūpesčio. Reguliariai tikrinantis, ją prižiūrint, sveikata būna geresnė ir kelia mažiau rūpesčių. Tačiau jeigu jau atsitiko taip, kad susiduriate su vienais ar kitais sveikatos nesklandumais, kuo greičiau kreipkitės patikrinimui. Patyrę šeimos gydytojai ir kiti skirtingų sričių medicinos specialistai pasirūpins suteikti atsakymus į rūpimus sveikatos klausimus, išsitirti, priims greitai ir be eilių.

 

Toliau sužinosite apie teikiamas medicinos paslaugas ir sveikatos tyrimus. Galėsite atrasti patikimus gydytojus, kurie pasirūpins visų šeimos narių sveikatos problemomis ir atliks reikiamas procedūras medicinos dokumentams sutvarkyti.

 

Kokios medicinos paslaugos teikiamos?

Medicina apima labai plačią paslaugų įvairovę, pradedant profilaktinėmis procedūromis ir sveikatos tyrimais, baigiant konkrečių ligų gydymu pas skirtingų sričių specialistus. Pradėti reikėtų nuo to, kad atvykus į šeimos medicinos kliniką, pateksite pas šeimos gydytojus, kurie atliks reikiamus tyrimus ir nukreips pas specialistus.

Paslaugos teikiamos tiek vaikams, tiek suaugusiems, taip pat įmonių darbuotojams, vairuotojams ir visiems, kam yra reikalingi sveikatos patikrinimai kokiu nors konkrečiu tikslu (darbo, kelionės, vairavimo ir kt.). Pas gydytojus ir kitus specialistus pateksite greitai ir be eilių, nes įvairūs sveikatos atvejai, ypač kuomet jie yra kritiniai, sprendžiami žaibiškai, visuomet laiku suteikiant reikiamą medicininę pagalbą ir specialistų konsultacijas.

 

Šeimos klinikoje teikiamos šios medicinos paslaugos:

  • šeimos gydytojų konsultacijos;
  • kraujo tyrimai;
  • sveikatos ištyrimų programos;
  • skiepai;
  • estetinė chirurgija;
  • odontologija (skirtingų sričių specialistai)
  • paslaugos įmonėms;
  • medicininių pažymų tvarkymas;
  • ir kt.

 

Kokybiški sveikatos tyrimai

Verta pakalbėti daugiau apie sveikatos tyrimus. Jie atliekami labai įvairiai, pradedant įprastais kraujo ar šlapimo tyrimais. Iš tiesų, kraujo tyrimai gali parodyti labai daug. Jie atskleidžia organizmo būklę ir net perspėja apie galimus itin rimtus susirgimus. Todėl rekomenduojama kraujo tyrimus atlikti periodiškai, bent kartą, o dar geriau du kartus per metus.

Išsamios tyrimų programos atskleis apie konkrečias aktualias organų sritis dar daugiau, todėl jas naudinga atlikti esant specifiniams poreikiams.

Daugiau apie medicinos ir odontologijos paslaugas sužinosite: https://vingioklinika.lt/

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 728 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,