Mano Gargždai



„Bangos“ merginų komandai – padėkos už elitinės lygos bronzą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono vardą įvairiuose čempionatuose garsinanti „Bangos“ merginų futbolo komanda į Gargždus parvežė dar vienus – bronzos medalius.

 

Birželio 15 dieną oficialiai pasibaigusiame Merginų elitinės lygos U-17 sezone, Klaipėdos rajono komanda pelnė trečią vietą.

Merginų elitinė lyga (MEL) – tai 2019 metais startavęs čempionatas, kuriame rungiasi stipriausios šešios Lietuvos komandos 11×11 formatu. Lyga yra skirta tobulėti U-17 ir U-15 amžiaus grupių futbolininkėms.

Su puikiai sužaistomis varžybomis ir pelnyta prizine vieta sportininkes ir jų trenerį Simoną Alsį pasveikino Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

„Klaipėdos rajonas garsėja futbolu. Retas, kuris nežino „Bangos“ komandos. Tikrai smagu, kad auga nauja karta puikių futbolininkių, kurios jau skina pergales svarbiuose čempionatuose. Aš tik noriu padėkoti už mūsų rajono vardo garsinimą ir palinkėti kuo daugiau pergalių ateityje“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Tai – ne pirmasis komandos apsilankymas Savivaldybėje. Pernai futbolo klubo „Banga“ merginos Birštone vykusiame Lietuvos moterų salės futbolo čempionate pirmą kartą istorijoje iškovojo pergalę ir į Gargždus parvežė aukso medalį, o šiemet tame pačiame čempionate užsitikrino vicečempionių titulą.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 607 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,