Mano Gargždai



Pasirašyta sutartis su naujo darželio Gargžduose projektuotojais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepik.com nuotr. Asociatyvi Freepik.com nuotr.

Žengtas svarbus žingsnis naujos ugdymo įstaigos Klaipėdos rajone atsiradimo link. Jau pasirašyta sutartis su įmone, kuri projektuos naują darželį Karaliaus Mindaugo gatvėje Gargžduose. Konkursą laimėjo UAB „Aechko“, o bendra projektavimo vertė sieks 188 900 tūkst. Eurų.

 

„Naujo darželio statyba Gargžduose yra ne tik miestui, bet ir visam rajonui labai reikalingas projektas. Sparčiai auga vaikų skaičius mūsų rajono švietimo įstaigose, todėl daug dėmesio skiriame būtent šiai sričiai – šiuo metu rajone įgyvendinami net keturi švietimo įstaigų plėtros projektai. Jau statoma Sendvario „Saulės“ mokykla, baigtas projektuoti modulinis darželis, atsirasiantis prie lopšelio-darželio „Saulutė“, lopšelis-darželis bus statomas ir Mazūriškiuose. Džiaugiamės kasdien gerėjančiomis gyvenimo sąlygomis mūsų rajone bei labai tikime šio naujo projekto sėkme“, – sako Klaipėdos rajono vicemerė Violeta Riaukienė.

Naujai besikuriančiame Gargždų kvartale projektuotojas įsipareigojo suprojektuoti darželį, kuriame veiks trys lopšelio grupės 2–3 metų vaikams ir devynios grupės 3–6 metų vaikams. Vidaus ir lauko erdvės čia bus šiuolaikiškos bei modernios, atsiras sensorinis kambarys mažiesiems bei universali sporto salė, kurioje vienu metu edukacines ir sportines veiklas galės vykdyti 2 vaikų grupės. Taip pat numatyti ir reikalingi kabinetai įstaigos administracijai bei specialistams, susisiekimo infrastruktūra ir automobilių stovėjimo aikštelė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 862 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,