Mano Gargždai



Atsinaujinęs lopšelis-darželis „Saulutė“ rugsėjo 1-ąją pasitiks grįžtančius ugdytinius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Gargždų lopšelio-darželio modernizacija pasiekė finišo tiesiąją – naujais mokslo metais darželis ugdytinius pasitiks jau atnaujintose, šviesesnėse ir šiltesnėse patalpose. Čia įgyvendintų darbų suma siekia 1,2 mln. eurų, o papildomiems vidaus remonto darbams skirta suma – daugiau nei 400 tūkst. Eurų.       

 

„Šiemet Rugsėjo 1-ąją pasitiksime su dar didesniu džiaugsmu, nes būrys mažųjų pagaliau galės sugrįžti į savo atsinaujinusį darželį. Užsitęsę nenumatyti darbai tikrai sukėlė iššūkių, tačiau jų buvo verta laukti. Dabar visa darželio bendruomenė ir jo ugdytiniai galės gyventi šviesiau, patogiau ir kokybiškiau. Džiugi žinia yra ir ta, jog šiemet darželis jau galės priimti vaikučius, turinčius negalią – po remonto pastatas jau yra pritaikytas ir neįgaliesiems. Esu įsitikinusi, kad šio rezultato padėjo pasiekti susitelkimas ir nuoširdus noras siekti bendro tikslo. Didelį ačiū už kantrybę tariu tėveliams, visai darželio vadovybei ir bendruomenei. Labai džiaugiamės šio projekto pabaiga, tačiau didžiausia dovana mums – sugrįžtančiųjų ir darželį pradėsiančių lankyti vaikų šypsenos“, – sako Klaipėdos rajono vicemerė Violeta Riaukienė.     

Darželio pastate po modernizacijos pakeisti langai, išorės durys, apšiltintos išorės sienos, grindys, stogas, perdanga virš rūsio. Modernizuotos šildymo ir karšto vandens, apšvietimo, elektros sistemos. Pakeisti visi inžineriniai tinklai.     

Taip pat po remonto čia pasirūpinta ir vaikų, turinčių negalią, integracija į kokybišką ugdymąsi. Abiejuose korpusuose įrengti keltuvai, palengvinantys vaikų su negalia patekimą į darželį, taip pat tualetai, pritaikyti neįgaliesiems.     

Pastato modernizavimo darbus atliko rangovas UAB „Žibai“, o papildomus vidaus remonto darbus – UAB „Tima“.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 246 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,