Mano Gargždai



Dauparuose praūžė tradicinė sporto šventė „Pajudam 2024“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
M. Sunokaites nuotr. M. Sunokaites nuotr.

Vėjuotą rugpjūčio 10 d., Dauparuose įvyko tradicinė kasmetinė sporto šventė PAJUDAM 2024. Šiemet jai sukanka pilnametystė jau 18 sporto šventė Dauparuose!

 

Susirinkusius pasveikino bendruomenės pirmininkas Mindaugas Srėbalius ir DauparųKvietinių seniūnijos seniūnas Edgaras Kuturys.       

Dauparų stadione vyko krepšinio 3x3, tinklinio 3x3, smiginio bei rankų lenkimo varžybos. O tie, kurie nedalyvavo, turėjo galimybę išbandyti save linksmosiose rungtyse visai šeimai (mega smiginis, žiurkėnų ratas ir kt.).      

Veiklų netrūko ir mažiesiems vyko lobio paieška su „išprotėjusiais Gargždų kultūros centro mokslininkais-savanoriais, buvo dalinami nemokami ledai, stadione veikė pripučiamas batutas, savo veiklą pristatinėjo Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-oji rinktinė.       

Po visų veiklų, šventės dalyviai turėjo galimybę pasistiprinti UAB Fishlita žuviene bei medžiotojų ir žvejų būrelio Minija nario, Mariaus Puplausko, nuo ryto stadione gamintu plovu.       

Sporto šventėje apsilankė viešnia, pasaulio kultūrizmo ir fitneso čempionato bronzos medalio laimėtojaLoreta Stirbytė, kuri buvo pakviesta duoti interviu apie savo sėkmės raktą sporte bei gyvenime.     

Dauparų sporto šventę PAJUDAM 2024 užbaigė nuotaikingas ir gaivinantis putų šou.      

Šventės organizatoriai dėkoja rėmėjams, partneriams ir visiems prisidėjusiems.      

 

Akimirkos iš renginio Melitos Sunokaites nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 659 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,