Mano Gargždai



Žadeikiuose įgyvendintas „Tavo idėja“ projektas – atverta erdvė kultūrai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien oficialiai atidarytas dar vienas Dalyvaujamojo biudžeto „Tavo idėja“ projektas – „Atvira kultūra Žadeikiuose“.  Dar šiemet pateiktos ir jau įgyvendintos idėjos dėka erdvėje prie Žadeikių bibliotekos filialo įrengta lauko terasa, atnaujintos pavėsinės. Čia bus vykdomos edukacinės, kūrybinės veiklos, organizuojami bibliotekos renginiai bei buriama bendruomenė.

 

„Džiaugiamės, kad jau penktą kartą vykstantis projektas „Tavo idėja“ ir toliau džiugina savo vaisiais. Vis dažniau pastebiu, kad kuo mažesnė bendruomenė, tuo labiau ji susitelkia ir tuo didesnis bendruomeniškumas vienija čia gyvenančius. Noriu padėkoti visiems, susirinkusiems kartu pasidžiaugti tokiu gražiu projektu, o didžiausią ačiū tariu idėjos autorei Vidai Padleckienei“, – kalbėjo Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Projekto autorė V. Padleckienė pasakoja, kad šio projekto idėja kilo, siekiant įkurti erdvę vasaros renginiams ir susibūrimams aktyviai Žadeikių bendruomenei, taip pat poilsio vietą gyventojams gryname ore. Ji atskleidė, kad jau galvoja ir apie projekto tęstinumą šių metų idėjų teikimo etape.

Nepraleiskite progos savo idėją įgyvendinti ir Jūs – šiemet tam skiriama net 400 tūkst. eurų!

Idėjas teikti galite iki rugsėjo 30 d. Visą informaciją rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 343 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,