Mano Gargždai



Kviečia į tapybos studijos parodą „Mokausi atrasti“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų krašto muziejaus nuotr. Gargždų krašto muziejaus nuotr.

Gargždų krašto muziejus kviečia į „Aureart“ tapybos studijos suaugusių dalyvių tapybos darbų parodos „Mokausi atrasti“ atidarymą ir veiklos 5-mečio paminėjimą, kuris vyks spalio 3 d., 17:30 val. Gargždų krašto muziejuje (Sodo g. 5). Paroda bus eksponuojama iki spalio 31 d. 

 

Apie „Aureart“ studiją

Tapybos studija Aureart jungia vaikus ir suaugusius, kurių pomėgis ar noras piešti. Studijos įkūrėja Aurelija Valaitytė-Slavinskienė piešia nuo mažens, o jos ilgametė svajonė buvo įkurti nuosavą jaukią piešimo studiją. Šią svajonę įgyvendino prieš penkis metus.       

Tapyba, anot jos, yra puikus būdas pasinerti į svajones, atitrūkti nuo rūpesčių, pažvelgti į save iš arčiau, reflektuoti mintis drobėje. Šiai spalvų terapijai, nebūtina būti geru piešėju, nes mokomasi po truputį.       

Aurelija pati ne tik tapo, bet ir fotografuoja, veda meno terapijos edukacijas, kuria malonius akiai rankų darbo suvenyrus. Tapybos meno paslaptimis noriai dalijasi su savo ugdytiniais, rengia vaikų ir suaugusiųjų darbų parodas. Veiklą vykdo ne tik Gargžduose, bet ir Klaipėdoje, Kretingoje, Palangoje, Šilutėje.    

Darbai ir el. parduotuvė: https://aureart.lt

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 103 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,