Mano Gargždai



Gargžduose tvarkomas Taikos g. kvartalas: prašo gyventojų kantrybės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Kompleksiškai tvarkomame Taikos gatvės kvartale Gargžduose vykdomi darbai reikalauja gyventojų kantrybės. Didesnėje dalyje kvartalo jau nutiesti visi inžineriniai tinklai, tad darbus čia atliekantis rangovas UAB „Stamela“ informuoja, kad artimiausiu metu tvarkys iškasinėtus plotus.   

 

Artėjant lietingam sezonui įmonės darbuotojai yra pasiruošę sutvarkyti teritoriją ten, kur baigti pirmieji darbai, ir gatvėje įrengti skaldos pagrindą – kad gyventojams norint pasiekti savo namus netektų vaikščioti per purvą.   

Sutvarkyti visą kvartalą ir atlikti numatytus darbus planuojama iki 2026 metų pradžios. Čia bus paklotas naujas asfaltas, sutvarkyti lietaus nuotekų tinklai, įrengtos naujos automobilių stovėjimo vietos pagal gatvę bei stovėjimo aikštelėje – iš viso apie 90 vietų automobiliams. Bus atnaujintos senos bei įrengtos naujos pėsčiųjų takų dangos. Projekte numatytos ir vaikų žaidimo aikštelės bei poilsio zonos su mažąją architektūra, taip pat – gatvių ir takų apšvietimas. Kvartalas sulauks ir naujų želdinių.     

Viso projekto vertė – daugiau nei 813 tūkstančių eurų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 88 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,