Mano Gargždai



Sinoptikai paskelbė naujausią prognozę: laukia saulėtos dienos ir šaltos naktys

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Astos Šatkienės nuotr. Astos Šatkienės nuotr.

Trečiadienio dieną Lietuva atsidurs anticiklono centre. Daugelyje rajonų bus mažai debesuota ir bus galima mėgautis saulės spinduliais. Aukštas slėgis lems, kad bus labai nepalankios sąlygos susidaryti lietaus debesims, todėl diena nusimato sausa.

 

Pūs nestiprus, besikeičiančios krypties vėjas, pasieksiantis 3–8 m/s. Oro temperatūra daugiausia pasiskirstys tarp 10 ir 13 laipsnių, rytiniame šalies pakraštyje vietomis oras sušils tik iki 8–9 laipsnių.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį tęsis sausi ir mažai debesuoti orai. Vyraus pietų, pietryčių, 4–9 m/s vėjas. Mažas debesuotumas lems, kad daug kur bus šalnos tarp 0 ir 5 laipsnių šalčio, o dirvos paviršius vietomis gali atvėsti net iki 8 laipsnių šalčio. Pajūryje naktis išliks šiltesnė ir ten temperatūra nukris tik iki 1–6 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną vis dar išliksime anticiklono įtakoje, todėl lietaus nereikėtų tikėtis. Toliau vyraus pietų, pietryčių krypties vėjas, bet dienos metu jis sustiprės iki 6–11 m/s. Oras sušils iki 10–14 laipsnių šilumos.

Likusią savaitės dalį išsilaikys panašūs orai. Lietaus tikimybė nedidelė, naktimis daug kur šalnos iki 5 laipsnių šalčio, o dienomis temperatūra pasieks daugiausia 14–15 laipsnių šilumos.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 131 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,