Mano Gargždai



Ar verta įsigyti baldus Lenkijoje?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Baldų prekybininkai sako, jog jie šį klausimą girdi gana dažnai. Reikia paminėti, jog daugelis jų atsako – tikrai verta. Juolab, jog šiandien lenkiškų baldų visai nebūtina vykti į šią šalį. Ir pas mus egzistuoja ne viena lenkiškais baldais prekiaujanti tiek fizinė, tiek internetinė parduotuvės. Juolab,  praktika rodo, jos šios šalies baldai yra pagaminti iš kokybiškų, patvarių ir estetiškai patrauklių medžiagų. Dažniausiai jie  būna pagaminti  iš medžio, MDP plokščių arba metalo. Tikriausiai net neverta tuo stebėtis, nes Lenkija yra pakankamai didelė šalis ir turtinga gamtos teikiamais ištekliais. Tai reiškia, jog egzistuoja galimybė pagaminti pigesnį, bet pakankamai kokybišką produktą.  

 

Kokie lenkiški baldai populiariausi mūsų šalies pirkėjų tarpe?

Galima užtikrintai atsakyti – minkštieji baldai ir spintos. Minkštieji baldai – tai sofos, sofos–lovos, miegamosios lovos, įvairūs pufai. Žmonės, turintys daugiau erdvės namuose, svetainei dažnai pasirenka sofas. Jų dizainas dažnai būna įmantresnis ir originalesnis. Sofos–lovos yra paprastesnių formų, nes po jomis reikia įmontuoti miegamą dalį. Trokštantys miegamajame absoliutaus komforto pasirenka dvigules  miegamojo lovas. Tačiau ir tiems, kuriuos šiek tiek riboja namų erdvė tikrai yra galimybė įsigyti visiems kambariams lenkiškas originalias ir patvarias sofas–lovas. 

Ne ką mažiau populiarios ir  spintos iš Lenkijos. Jos pasižymi patvarumu, elegancija ir, svarbiausia, nedidele kaina. Pasidomėjus ką siūlo šios šalies rinka, tenka pastebėti, jog net pati įmantriausia ir kelias funkcijas turinti spinta nesiekia nei tūkstančio eurų. 

 

Kaip išsirinkti spintą?

Pirmiausia turite žinoti, kokie spintų tipai yra galimi. Tai:

  • spintos su varstomomis durimis,
  • miegamojo spintos su stumdomomis durimis,

Žinoma, tiek varstomų, tiek stumdomų durų spintos gali būti pritaikytos bet kurioje namų erdvėje. Viskas priklauso nuo jūsų poreikių ir namų išplanavimo. Spintos su stumdomomis durimis yra labai praktiškos, nes efektyviai taupo erdvę. Taigi, spintos stumdomomis durimis yra puikus sprendimas, jei norite išlaikyti tvarką be didesnio erdvės užimtumo. Be to, jos yra labai stilingos ir šiuolaikiškos. Spintų su varstomomis durimis privalumas – jos  suteikia galimybę lengvai paslėpti daiktus nuo akių ir dulkių, tuo pačiu išlaikant tvarką ir estetišką vaizdą. Tokia spinta puikiai tiks namams, kuriose vyrauja klasikinis interjeras. 

Labai svarbu spintos stilius ir funkcionalumas. Būtinai derinkite spintos stilių prie bendro interjero. Jeigu jūsų namuose vyrauja skandinaviškas minimalizmas, spinta su varstomomis durimis ir pasižyminti kukliomis  formomis puikiai papildys bendrą interjerą. Jeigu namų aplinkoje vyrauja klasikiniai, įvairiais raižiniais papuošti baldai, tuomet tokia spinta nelabai derės. Štai baldas su varstomomis durimis ir dar papuoštas kažkokiais ornamentais – tai ko reikia. 

Galiausiai – funkcionalumas. Jei jums aktualu daugybė stalčių ir lentynų, tam, kad  organizuoti daiktus, spinta su gausybe vidaus skyrių gali būti puikus pasirinkimas. Būtinai tai apmąstykite. 

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 78 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,