Mano Gargždai



Gargžduose – visą parą veikiantis siuntų savitarnos terminalas

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Naujasis siuntų terminalas įrengtas prie didžiosios „Maximos“. mano-gargzdai.lt nuotr. Naujasis siuntų terminalas įrengtas prie didžiosios „Maximos“. mano-gargzdai.lt nuotr.

Nuo šiandien Gargždų miesto gyventojai siųsti ar atsiimti siuntas galės bet kuriuo paros metu. Tą jiems daryti leis naujasis siuntų savitarnos terminalas LP EXPRESS 24, kuris įrengtas prie prekybos centro „Maxima XX“, adresu Klaipėdos g. 37.

 

„Vienas didžiausių siuntų savitarnos terminalų LP EXPRESS 24 privalumų yra tai, kad jie veikia visą parą. Gyventojas bet kuriuo paros metu gali išsiųsti ar atsiimti siuntą, jam nebereikia po darbo skubėti į paštą ar derintis prie kurjerių darbo. Siųsti siuntas per terminalus patogu tuo, jog siuntos kaina priklauso ne nuo jos svorio, bet nuo dydžio“, – siuntų savitarnos terminalų privalumus vardijo Domas Sabaitis, LP EXPRESS 24 terminalus valdančios bendrovės „Baltic Post“ vadovas.

 

Dar vienas terminalų LP EXPRESS 24 privalumas – trumpas siuntų pristatymo terminas. Visos siuntos, siunčiamos per savitarnos terminalus, Lietuvoje pristatomos per parą.

Pasak D. Sabaičio, siųsti siuntas per LP EXPRESS 24 terminalus visiškai saugu. Terminaluose veikia apsaugos sistema, kuri užtikrina, kad siuntą atsiimti gali tik jos gavėjas. Taip pat kiekviename terminale yra įrengtos apsaugos kameros, fiksuojančios vaizdą 24 val. per parą.

 

Siunčiant siuntą per terminalą galima rinktis iš 3 pristatymo galimybių – į kitą LP EXPRESS 24 terminalą, į pasirinktą paštą arba kurjeris siuntą įteiks asmeniškai gavėjui nurodytu adresu. Per siuntų savitarnos terminalus siuntas galima siųsti ne tik Lietuvoje, bet ir į 22 Europos šalis.

 

Pasinaudoti savitarnos terminalais LP EXPRESS 24 labai paprasta. Terminale įrengtos skirtingo dydžio dėžutės – S, M, L ir XL, kuriose reikės palikti siuntą. Atėjus prie terminalo specialiame ekrane reikia paspausti mygtuką „Siųsti siuntą“. Tada reikia pasirinkti, kokio dydžio siuntą siųsite – S, M, L ar XL, suvesti siuntėjo ir gavėjo adresą, kontaktinį telefoną ar el. pašto adresą.

 

Suvedus būtiną informaciją reikia apmokėti už siuntimą. Svarbu pažymėti, kad būtina nurodyti siuntos gavėjo mobiliojo telefono ar el. pašto adresą. Kai siunta pristatoma į terminalą, gavėjui atsiunčiami siuntos atsiėmimo kodai, juos reikia suvesti terminale atsiimant siuntą.

 

LP EXPRESS kviečia išmėginti siuntų savitarnos terminalą, tad iki rugpjūčio 29 dienos siuntas, siunčiamas iš vieno LP EXPRESS 24 terminalo į kitą, pristatys net 33 proc. pigiau. 33 proc. nuolaida siuntimui per siuntų savitarnos terminalus LP EXPRESS 24 taikoma užsiregistravus internetiniame tinklalapyje www.lpexpress.lt ir nuolaidos laukelyje įvedus specialų akcijos kodą: LP33.

 

LP EXPRESS – vieninteliai šalyje, klientams siūlantys tokį platų siuntų pristatymo būdų pasirinkimą. Išsiųsti siuntas galima užsukus į bet kurį iš daugiau kaip 700 paštų, taip pat – per LP EXPRESS kurjerius arba visą parą veikiančiais siuntų savitarnos terminalais LP EXPRESS 24.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 266 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,