Mano Gargždai



„Bangos“ fanai investuotojams iš Rusijos sako „ate“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Plakatas su užrašu „Investuotojus į Kamčiatką“ vakar plevėsavo ant pėsčiųjų viaduko tarp miesto ligoninės ir klebonijos. mano-gargzdai.lt nuotr. Plakatas su užrašu „Investuotojus į Kamčiatką“ vakar plevėsavo ant pėsčiųjų viaduko tarp miesto ligoninės ir klebonijos. mano-gargzdai.lt nuotr.

Neramumų ir vidinių konfliktų skaldomos futbolo komandos „Banga“ fanai nelieka nuošaly. Ne pirmų rungtynių metu jie išreiškė aiškią savo poziciją. Sekmadienį vykusių varžybų metu fanai vieninga skanduote Rusijos investuotojus ragino dingti iš Gargždų.

 

Sekmadienį Gargždų „Banga“ susitiko su Alytaus „Dainavos” ekipa. Varžybų metu netilo gargždiškių  fanų skanduotės. Šį kartą jomis nebuvo džiaugiamasi, kad geriausia komanda iš visų – „Banga“.

Laikydami plakatą su užrašu „Investuotojus į Kamčiatką“ fanai Rusijos investuotojus ragino dingti iš Gargždų. Žodžiai „sakom tau ate“ ir nepadorūs gestai skriejo ir komandos vyriausiajam treneriui Maksim Tiščenko.

Vėliau minėtas plakatas suplevėsavo ant pėsčiųjų viaduko tarp miesto ligoninės ir klebonijos.

 

Primename, kad Gargždų „Bangos“ futbolo klubą sudaro profesionali vyrų futbolo komanda, kurios finansavimu ir veikla rūpinasi asociacija „Gargždų Bangos draugai“, ir vaikų ir jaunimo futbolo grupės, kurių veikla rūpinasi viešoji įstaiga „Gargždų futbolas“. Asociacija „Gargždų Bangos draugai“ turi tris narius: Dmitrij Ševčenko, Dmitrij Baida ir labdaros ir paramos fondą „Gargždų rėmėjas“.

 

Viltingai anksčiau sutikti investuotojai iš Rusijos atnešė tik nesutarimus, vidinius konfliktus ir kaltinimus vieni kitiems. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės komitetas skyrė sankcijas Gargždų „Bangos“ klubui ir jo atstovams už sąžiningo žaidimo principų pažeidimus. Po šio sprendimo buvo išplatintas viešas labdaros ir paramos fondo „Gargždų rėmėjas“ atsiprašymas su apgailestavimu, kad investuotojų patikimumas nebuvo tinkamai įvertintas. Visgi prieš kelias savaites vykusioje spaudos konferencijoje naujasis asociacijos „Gargždų Bangos draugai“ direktorius Vladlenas Grigorjevas viešai pareiškė, kad LFF komiteto priimtas sprendimas nepagrįstas, dėl jo pateiktas apeliacinis skundas ir leido suprasti, jog investuotojai trauktis neketina.

 

Konferencija metu abi pusės viena kitai žėrė ir daugiau kaltinimų bei priekaištų.

 

Apie nesantaiką bei vidinį karą byloja ne tik vietinių klubo darbuotojų prašymai išeiti iš darbo, bet ir pokyčiai „Bangos“ internetiniame tinklapyje ir Facebook paskyroje. Čia informaciją ir naujienas apie „Bangą“ pratę rasti gargždiškiai pastebėjo, kad pastaruoju metu publikuojamos žinios – tik apie vaikų futbolo naujienas. Sirgaliui pasiteiravus, ar nebus paskelbta informacija apie rungtynes su Alytaus „Dainava“, šiam buvo nurodyta klausimą užduoti asociacijos „Gargždų Bangos draugai“ direktoriui V. Grigorjevui arba prezidentui D. Ševčenko.

 

Gerdos Muldarytės nuotraukos:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

1 komentaras

  • Mano ziniomis ne vien tie investuotojai babkes daresi...
    Ar BANGA kazkur rodo surinktus pinigus uz bilietus ?
    Kaip ten chebryte su benzina nusirasyneja ... ?

    Pranešti Hamburgeris Antradienis, 2014 rugpjūčio 26 08:31 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,