Mano Gargždai



Socialinėse įstaigose prireikė sekretorių

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Gargždų socialinių paslaugų centro, Priekulės socialinių paslaugų centro ir Klaipėdos rajono paramos šeimai centro darbuotojų gretos bus papildytos. Nuo spalio mėnesio minėtose įstaigose steigiami nauji – sekretorių – etatai.

 

Šiandien Klaipėdos rajono tarybos posėdyje buvo pritarta siūlymui, kad būtų papildytas Gargždų socialinių paslaugų centro, Priekulės socialinių paslaugų centro ir Klaipėdos rajono paramos šeimai centro darbuotojų pareigybių sąrašas.

Įstaigose bus įsteigtos sekretoriaus pareigybės. Politikams buvo paaiškinta, jog nuo įstaigų veiklos pradžios pareigybių sąraše sekretoriaus pareigybės nėra buvę, o ji esą yra labai reikalinga. Iki šiol sekretoriaus darbus atliko įstaigų vadovės, kai kurie darbai buvo laikinai pavedami kitiems darbuotojams. Jiems teko tvarkyti korespondenciją, tvarkyti ir registruoti raštus, rengti bei archyvuoti įstaigos dokumentus ir panašiai. Tvirtinama, kad tai turėjo neigiamos įtakos šių žmonių tiesioginio darbo kokybei.

Sekretoriams numatomas atlyginimo koeficientas – 9,8 (bazinės mėnesinės algos dydžiais). Tam įstaigos per mėnesį turės skirti apie 1566 Lt su „Sodros“ įmokomis.

Klaipėdos rajono paramos šeimai centras prašė skirti pusę pareigybės vieneto dėl mažesnio funkcijų skaičiaus.

Klaipėdos rajono tarybos nariai šiam siūlymui pritarė. Už balsavo 18 politikų, susilaikė – 3.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 373 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,