Mano Gargždai



Gargždų kultūros centre – kerinti moksleivių darbų paroda

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Parodos ekspoziciją sudaro įvairaus amžiaus vaikų ir jaunuolių darbai. Gargždų kultūros centro nuotrauka. Parodos ekspoziciją sudaro įvairaus amžiaus vaikų ir jaunuolių darbai. Gargždų kultūros centro nuotrauka.

Gargždiškiai ir miesto svečiai turi puikią galimybę pasigrožėti įspūdinga Kretingos meno mokyklos dailės skyriaus auklėtinių darbų paroda, eksponuojama Gargždų kultūros centre.

 

Visi darbai unikalūs ir atimantis žadą. Žiūrėdamas juos negali patikėti, jog tai – moksleivių kūriniai.

 

Kretingos meno mokyklos dailės skyrius gyvuoja jau 30 metų. Šia proga įstaiga siekė atskleisi per tuos metus sukauptą gerąją patirtį ir pasidalinti auklėtinių darbais, sėkmingais pamokų pavyzdžiais.

Šiandien Dailės skyriuje dirba 5 mokytojai, mokosi 123 mokiniai. Kaip ir kitose panašaus pobūdžio mokyklose, vaikai čia mokosi pagrindinių vizualaus meno dalykų: erdvinės plastikos, grafinės ir spalvinės raiškos bei komponavimo pagrindų.

 

Šioje parodoje pristatomi mokytojos-metodininkės Linos Nikartienės auklėtinių sukurti keramikos darbai ir mokytojos Živilės Sabaliauskaitės mokinių tapybos ir kompozicijos darbai.

Parodos ekspoziciją sudaro įvairaus amžiaus vaikų ir jaunuolių darbai – nuo šešiamečių spontaniškų etiudų iki rimtų kursinių ir baigiamųjų tapybos bei keramikos darbų.

Paroda veiks nuo spalio 1 iki lapkričio 20 dienos.

 

Gargždų kultūros centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,