Mano Gargždai



Tradicinėje parodoje „Grožis 2014“ – dėmesys ir vidiniam grožiui

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

     Jau šį savaitgalį, spalio 10-12 dienomis, Klaipėdos „Švyturio" arenoje vyks tradicinė bendrovės „Expo Vakarai" rengiama paroda „Grožis 2014". Šiemet parodoje dėmesys bus skiriamas ne tik įvaizdžio ir stiliaus formavimui ar grožio rinkos naujovėms, bet ir vidiniam grožiui, jo paieškoms. Tris dienas vyksiančiame renginyje bus pristatyti prabangūs nišinės parfumerijos aromatai, jaunų ir jau Lietuvos vardą pasaulyje garsinančių dizainerių naujausios drabužių kolekcijos, prizines vietas pasaulio čempionatuose laimėjusių Lietuvos kirpėjų darbai.

 

Dar daugiau dalyvių ir naujovių
     Planuojama, jog 10-oji paroda taps dar didesne ir dar įspūdingesne grožio švente nei buvo iki šiol. Kasmetiniame Vakarų Lietuvos regiono grožio renginyje šiemet dalyvaus apie 140 grožio paslaugas teikiančių įmonių ir kompanijų iš Lietuvos bei Latvijos. Kompanijų stendai įsikurs dviejuose Švyturio arenos aukštuose, ekspozicinis plotas yra pilnai užpildytas.


     Vienas iš svarbių parodos akcentų – kelintus metus iš eilės Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (KIGSA) rengiamas atviras čempionatas kirpėjams ir grožio specialistams, kuriame dalyvauja ir Latvijos meistrai. Dalyviai bus kviečiami varžytis madingo moterų ir vyrų įvaizdžio kūrimo, piešimo ant kūno (body art), makiažo, nagų dizaino ir kitose rungtyse.


     „Paroda užaugo ir išsiplėtė. Pernai renginyje apsilankė per 10 000 lankytojų. Šiemet šis skaičius turėtų būti dar didesnis. Šis renginys svarbus ne tik paslaugų teikėjams, grožio specialistams ir profesionalams. Jis tampa puikia pradžia ir tiems, kurie nori pradėti savo verslą. Žinios, kontaktai, grožio rinkai siūlomos naujovės ir galimybė susipažinti su garsiais prekiniais ženklais, mokymai specialistams bei visiems, besidomintiems mada – visa tai ir yra parodos „Grožis 2014" tematika. Šiais metais temų spektrą papildė ir dar viena naujovė – lektorių ir specialistų seminarai bei mokymai skirti vidiniam grožiui", - renginį pristato „Expo Vakarų" projektų vadovė Vaida Petruokienė.


     Projektų vadovės teigimu, paroda „Grožis 2014" šį savaitgalį lauks ne tik dailiosios lyties atstovių. Vienintelis metuose renginys atviras ir vyrams – čia naujoves pristatys įmonės iš visos Lietuvos ir Latvijos, todėl tai yra puiki galimybė išrinkti savo mylimai moteriai dovaną, kurios galbūt įprastai uostamiestyje neįmanoma surasti.


Graži moteris – laiminga moteris
     „Atėjau pas jus, kad atrasčiau save", - šiuos žodžius dažnai tenka išgirsti makiažo ir įvaizdžio mokyklą uostamiestyje įkūrusiai Olesiai Žuravliovai. Apie makiažo ir įvaizdžio svarbą moters gyvenime, išorinio grožio ir vidinės harmonijos paieškas parodoje vizažistė kalbės seminare „Atrask save". Jo metu O.Žuravliova pristatys tendencijas, spalvas, naujausias technikas, produktų pritaikomumą. Seminaro metu bus atliekami parodomieji makiažai, kurių metu dieninį makiažą specialistai transformuos į vakarinį bei proginį.


     „Mokysiu moteris suprasti kokios jos yra, kokiomis nori būti ir kaip to pasiekti. Juk kartais tereikia visai nedaug, kad moteris pražystų – ryškiai raudonų lūpų, tinkamo makiažo. Parodoje mūsų makiažo ir įvaizdžio mokykla pristatys ir kreatyvinių makiažų interpretacijas „The call to change". Makiažo pagalba parodysime, kaip atskleisti vidinį grožį, išlaisvinti save ir įgyti pasitikėjimo" , – pasakoja O. Žuravliova.


     Moteriškumo mokykos „Damų akademija" lektorė ir įkūrėja Vaida Bengardavičienė parodoje „Grožis 2014" ne tik dalinsis žiniomis apie vidinio moters grožio svarbą jos gyvenime, bet ir mokys seminaro dalyves efektyvių, greitų technikų, padedančių atgauti vidinę pusiausvyrą.


     „Renginyje kviesime į du seminarus ir juose kalbėsime apie pagrindines vyrų ir moterų bendravimo klaidas bei kaip jų išvengti, apie vidinio grožio puoselėjimą ir paieškas. Moters laimė yra santykiuose, nes tik būdama rami ji spinduliuoja grožį ir pastovumą. Kuomet moteris rami – tai ir šeimoje viskas klojasi sklandžiai, ir darbe nekyla problemų ir sveikata yra gera", - teigia V. Bengardavičienė.


     Lektorė sako, jog moteriai labai svarbu neprarasti energijos arba praradus - išmokti ją atgauti. Todėl mokymų metu vyks praktiniai užsiėmimai, padėsiantys išgirstas žinias įsisavinti greičiau.


     „Graži moteris gyvena harmonijoje su savimi ir aplinkiniu pasauliu. Jos žydėjimas, kaip ir augalo, pirmiausia gimsta viduje. Džiugu, jog vis dažniau apie tai pradedama kalbėti ir Lietuvoje, o mes turime vis daugiau galimybių mokyti moteris siekti vidinio grožio, kuris yra pamatinis ir pats svarbiausias kiekvieno iš mūsų gyvenime", - įsitikinusi moteriškumo mokyklos įkūrėja V. Bengardavičienė.


Paroda „Grožis 2014" vyks spalio 10-12 d. Klaipėdos „Švyturio" arenoje.
Seminarai ir pasirodymais ant scenos nemokami (mokamas tik įėjimas į parodą).
Parodos darbo laikas:
Spalio 10 d. 11-19 val.
Spalio 11 d. 10-19 val.
Spalio 12 d. 10-17 val.


Informacija: tel.: +370 682 63059, www.expo-vakarai.lt,

Organizatorius:

 

logogrozis

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 345 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,