Mano Gargždai



Judrėnuose vyko rudenėlio šventė „Sodo kraitė“

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Veiviržėnų kultūros centro nuotrauka. Veiviržėnų kultūros centro nuotrauka.

Spalio 3 dieną visi buvo kviečiami į rudenėlio šventę „Sodo kraitė“. Jai vaikai ruošėsi iš anksto. Rinko gamtines medžiagas, ieškojo ypatingų dydžių ir įmantrių formų daržovių, vaisių. Pridėjus tėvelių sumanumo ir išradingumo, buvo sukurta originalių darbelių paroda. Rudens puokštės ir darbai papuošė Veiviržėnų kultūros centro Judrėnų skyriaus erdves ir sukūrė šventinę nuotaiką.

 

Atvykę svečiai džiaugdamiesi darbelių paroda turėjo galimybę išrinkti patį įdomiausią ir originaliausią eksponatą. Šventės metu vaikai deklamavo eilėraščius apie rudenį, dainavo dainas, dalyvavo viktorinoje.

Atvykęs Dėdė Rudenėlis pakvietė visus linksmai pasisukti žaidimuose ir estafetėse. Vaikams teko dėti obuolius į krepšį, nešti bulves su šaukštu, bulves skusti, aprengti kaliausę, atspėti medžius iš lapų ir kt. Kupini emocijų, energijos ir padrąsinančių šūksnių vieni kitiems, vaikai puikiai su džiaugsmu atliko užduotis.

Šventė baigėsi apdovanojimais. Pirmoji vieta atiteko komandai „Rudens spalvos“. Taip pat buvo apdovanoti vaikai. R. Rapalavičius, A. Ciparytė, G. Savickas, L. Jokšas, A. Jašinauskaitė – už įdomiausiai išdrožinėtą daržovę, o G. Srėbaliutė apdovanota už gražiausią rudens puokštę.

Organizatoriai dėkojo Judrėnų skyriaus darbuotojai R. Auškalnienei už originalius ir įdomius darbelius, kurie papuošė šventę.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 428 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,