Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ atidarymo data – dar neaiški

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka.

Nekantriai į kino teatrą „Minija“ žvilgčiojantiems filmų gerbėjams teks apsišarvuoti kantrybe ir renovuoto teatro atidarymo dar palaukti. Kol kas neprognozuojama, kada bus galima apsilankyti pirmajame kino seanse.

 

Anksčiau buvo planuota, kad į kino teatrą žiūrovai rinksis rugsėjį, tačiau vėliau terminas ėmė tolti. Kaip dažnai nutinka, rangovai laiku nespėjo baigti visų darbų.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus nurodė, kad dar reikia sumontuoti įrangą.

„Patalpos jau yra sutvarkytos, visi reikalai sudėlioti, kiliminės dangos ir kėdės yra sumontuotos. Dabar montuojamas ekranas, kino demonstravimo įranga“, – vardijo A. Ronkus.

Gargždų kultūros centro direktorės pavaduotoja Asta Vaičiulienė antrino, kad kol kas sunku prognozuoti, kada įvyks kino teatro atidarymas.

Ji teigė, kad įrengtos priešgaisrinės sistemos neatitiko reikalavimų, todėl pastato nepavyko priduoti, pastebėta kitų trūkumų, nes rangovai ne visus darbus atliko tinkamai. Visi nesklandumai dabar yra tvarkomi.

A. Vaičiulienė pasakojo, kad laukiančių kino teatro atidarymo netrūksta. Pasak jos, ne vienam gargždiškiui puikiai pažįstamas kino teatro „Minija“ administratorius Jonas Mikutis, vos išėjęs į miestą, sulaukia klausimų lavinos.

Kultūros centro direktorės pavaduotoja svarstė, kad gyventojai turėtų kantriai laukti laiko, kada bus galima filmus žiūrėti atnaujintame kino teatre.

„Geriau neskubėti ir viską dabar padaryti, kaip priklauso“, – teigė A. Vaičiulienė.

Didmiesčiuose kino teatras – įprastas reiškinys. Mažesnių miestų gyventojams pasimėgauti šia pramoga tenka vykti kitur. Gargždiškiai ir rajono gyventojai filmus galės žiūrėti visai čia pat namų, todėl A. Vaičiulienė vylėsi, kad jie vertins šią galimybę ir noriai lankysis „Minijoje“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 373 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,