Mano Gargždai



Jaunieji šachmatininkai dalyvavo greitųjų šachmatų komandinėse pirmenybėse

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Gargždų sporto mokyklos jaunieji šachmatininkai. Z.Bitino nuotr. Gargždų sporto mokyklos jaunieji šachmatininkai. Z.Bitino nuotr.

     Spalio 11-12 dienomis Kaune vyko Lietuvos greitųjų šachmatų B14 komandinės pirmenybės. Tarp 16 pajėgiausiųjų kovojo ir Gargždų sporto mokyklos jaunieji šachmatininkai. Komandą sudarė šie trenerio Zigmo Bitino meistriškumo grupės ugdytiniai: Antanas Žvinklys (kapitonas), Rokas Liutvinas, Mantas Kerpė, Mantas Pilipuitis ir Danielius Raudys.


    Varžybų starte rezultatu 5:0 buvo sutriuškinta Jonavos SC komanda ir sužaista lygiosiomis 2,5:2,5 su pajėgiais Marijampolės šachmatininkais. Po to buvo patirta nesėkmė su lygiaverčiais Panevėžio sporto centro jaunaisiais šachmatininkais (pralaimėta 2:3) ir pergalė prieš Vilkaviškio SM rezultatu 3,5:1,5.


     Po pirmosios varžybų dienos atsidūrus tarp lyderių, penktam turui burtai negailestingai mūsiškius suvedė su pretendentais į nugalėtojų titulą Kauno jaunalietuvių sporto mokyklos pirmąja komanda. Nors ir buvo priešintasi, bet pralaimėta rezultatu 1:4. Po to iškovota pergalė 4:1 prieš Šiaulių SM „Dubysa" trečiąją komandą, ir vėl atsirado galimybė paskutiniame ture mače su Šiaulių pirmąja komanda pakovoti dėl prizinės vietos. Deja, tuo pasinaudota nebuvo. Mūsiškiai pralaimėjo 1:4 ir galutinėje įskaitoje nukrito net į devintąją vietą.


     Prie lentų Gargždų sporto mokyklos atstovai pasirodė taip: pirmoje lentoje Antanas Žvinklys surinko 3 taškus iš 7 galimų, antroje Rokas Liutvinas - 3,5 taško, trečioje Mantas Kerpė – 3 taškus, ketvirtoje Mantas Pilipuitis – 5,5 taško (pirma-antra vietos prie lentos), penktoje Danielius Raudys – 4 taškus.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 539 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,