Mano Gargždai



Įteikta taurė už I vietą Lietuvos seniūnijų varžybose rajonų grupėje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Monikos Sutkutės nuotrauka. Asociatyvi Monikos Sutkutės nuotrauka.

Šį ketvirtadienį Savivaldybės tarybos posėdžio pradžioje asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas Algis Bronislovas Vasiliauskas ir generalinis sekretorius Giedrius Grybauskas įteikė apdovanojimą – taurę Klaipėdos rajono savivaldybei, iškovojusiai I vietą Lietuvos seniūnijų varžybose rajonų grupėje. Šios pozicijos mūsų savivaldybė neužleidžia jau antrus metus. 

 

Klaipėdos rajono seniūnijų varžybas, kurių metu išaiškėjo rinktinės nariai, organizavo  Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas. Paskutiniame etape Palangoje varžėsi apie 280 žmonių dėl galimybės atstovauti rajonui. Į finalinį etapą, vykusį  Prienuose rugsėjo 13 d., pateko 55 dalyviai.

Asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas A. B. Vasiliauskas pažymėjo, kad Klaipėdos rajono savivaldybė aktyviai įgyvendina strategiją „Sportas visiems“ ir tikrai yra verta padėkos už puikius sportinius pasiekimus ir masiškumą.

Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas dėkojo už gerus žodžius ir išreiškė viltį, kad Klaipėdos rajono seniūnijos ir ateityje neužleis savo pozicijų ir masinis sportas dar labiau populiarės.

Daugiau apie VII Lietuvos seniūnijų sporto žaidynes čia.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 532 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,