Mano Gargždai



„Soliariumų studija“ švenčia trečiąjį gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
„Soliariumų studijos“ kolektyvas siūlo platų grožio paslaugų asortimentą. Gerdos Muldarytės nuotraukos. „Soliariumų studijos“ kolektyvas siūlo platų grožio paslaugų asortimentą. Gerdos Muldarytės nuotraukos.

Šiandien, lapkričio 14 d., „Soliariumų studijos“ kolektyvas užpūs tris gimtadienio torto žvakutes. Nuo įsikūrimo studija gerokai pasikeitė – jos duris varsto ne tik soliariumų mėgėjai. Čia teikiama ir daugiau grožio paslaugų.

 

Praėję pro „Soliariumų studiją“ ir perskaitę pavadinimą neapsigaukite. Įstaigoje siūloma ne tik soliariumų paslauga, taip pat čia dirba kosmetologė, kosmetikė-visažistė bei dvi manikiūristės.

 

„Soliariumų studijos“ vadovė Laima Juodiškienė tvirtino, kad gimtadienio dieną bus pradžiuginti ir klientai. Savaitę prieš gimtadienį, lapkričio 10-15 dienomis, soliariumų abonementus bus galima įsigyti gerokai pigiau. L. Juodiškienė šventės dieną žada ir daugiau staigmenų.

vidine1Mėgstančiųjų degintis studijoje laukia gulimas ir stovimas soliariumai, kuriuose naudojamos naujos kartos lempos „Amber Brown Collatan“. Kas negali degintis arba nori greito efekto, gali pasinaudoti purškiamo įdegio paslauga, kurios efektas atrodo natūraliai ir išsilaiko 10 dienų.

      

„Soliariumų studijoje“ dirbanti kosmetologė Sigita kviečia visus išbandyti estetinės ir gydomosios kosmetologijos paslaugas. Atliekamos depiliacijos, antakių ir blakstienų priežiūra, teikiamos nemokamos konsultacijos, galima pasilepinti holistiniu veido, krūtinės ir dekoltė masažu, kurį jau yra pamėgusios Gargždų ir rajono moterys.

Kaip teigė Sigita, šiuo metu ypač palankus metas darytis rūgštinius pilingus, kurie, atsižvelgiant į odos poreikius, atliekami su pieno ir glikolio rūgštimi. Taip pat prasidėjus rudeniui ji rekomenduoja ir dvigubą drėgmės atstatymo procedūrą su natūraliomis alijošiaus sultimis.

Kosmetologė nurodė, kad jos kabinete galima įsigyti profesionalių kosmetikos prekių: „Sothys“, „Anna Lotan“, „Guinot“, „Isabelle Lancray“, „Dr.Rimpler“, taip pat mėginėlių. Profesionali kosmetika naudojama ir atliekamų procedūrų metu.

Visas kosmetologės Sigitos akcijas ir siūlomas paslaugas rasite ČIA.

    

Bet kokiai progai ar šventei moteris papuošti gali „Soliariumų studijos“ kosmetikė-visažistė Oreta, daranti makiažus su profesionalia „Make Up Forever“, „Paese“ kosmetika.

Ji atlieka antakių korekcijas, ilgalaikio blakstienų rietimo, blakstienų priauginimo bei papildymo procedūras ir įvairias depiliacijas: veido srities, pažastų, rankų, kojų, bikini. Kosmetikė-visažistė Oreta taip pat visą informaciją skelbia internete.

        

Prasidėjus darganotiems ir vis vėstantiems orams, rekomenduojama savo rankas palepinti parafino vonelėmis. Manikiūristės Jūratė ir Nijolė „Soliariumų studijoje“ šią paslaugą kviečia išbandyti su 30 proc. nuolaida.

Šiuo metų laiku verta pasimėgauti ir šilto kremo terapija, kuri ne tik palepina rankas ir nagus, bet padeda atgaivinti nagus po jų priauginimo, gelinio lakavimo.

  

„Soliariumų studijos“ darbuotojos priminė, kad čia galima įsigyti ir dovanų kuponų, kuriais galima pradžiuginti artimus žmones.

  

„Soliariumų studija“ dirba nuo pirmadienio iki penktadienio 10-19 val., šeštadieniais – 10-15 val. Tačiau esant būtinybei ir susitarus iš anksto, yra taikomasi prie klientų poreikių.

 

Kontaktai:

„Soliariumų studijos“ (P. Cvirkos g. 33, Gargždai) tel. 8 633 34 541; Facebook paskyra – Soliariumų studija.

Kosmetologės Sigitos tel. 8 612 25 139;

Kosmetikės-visažistės Oretos tel. 8 679 54 098;

Manikiūristės Jūratės tel. 8 612 28 606;

Manikiūristės Nijolės tel. 8 601 45 985.

 

vidine2

  

Reklama

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 310 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,