Mano Gargždai



Startavo „Europrotų“ kovos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Pirmame ture kovėsi net 6 komandos. J.Lankučio VB nuotr. Pirmame ture kovėsi net 6 komandos. J.Lankučio VB nuotr.

     Lapkričio 5 d. Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešojoje bibliotekoje prasidėjo ilgai lauktos protų kovos – „Europrotai". Tai komandinis žaidimas, paremtas protų kovų tipo viktorina, kuri vakarais į įvairias erdves pritraukia šimtus žinių ištroškusių ir jas pademonstruoti norinčių smalsuolių.

 

     Žaidimą organizuoja Europos informacijos centrai – Europe Direct, Jaunimo Europos komanda, viešosios bibliotekos ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.


     Pirmame ture kovėsi net 6 komandos, dauguma jų – „Europrotų" mylėtojai ir žaidimo veteranai. Šį sezoną žaidė komandos: „Briuselis", „Čekuolio angelai", „Juventa", „Pagalvosim", „Šokolodas" bei nauja komanda „Minija". Kaip ir pirmąjį sezoną, kiekvienas iš 5 žaidimo klausimų turų buvo skirtingi, viename reikėjo žinoti dagiau apie Europos parlamentą, kituose atspėti nuotraukas, muziką ir pan.


     Pirmąją vietą rudens sezono etape, surinkę net 38, 5 taškus, laimėjo komanda „Juventa", antrąją vietą užėmė „Šokoladas", trečioji komanda „Briuselis", ketvirta vieta atiteko komandai „Čekuolio angelams", penkti liko „Pagalvosim", o šešti – „Minija".


     Antrasis žaidimo turas jau ateinantį trečiadienį – lapkričio 12 d.

 

Žaidimo akimirkos – J.Lankučio VB nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 376 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,